Monster Hunter: World

Monster Hunter: World

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 946 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Üdvözöljük az új világban! Vedd be a vadász szerepét, és öld meg vad vadász szörnyeket egy élő, lélegző ökoszisztémában, ahol felhasználhatja a tájat és annak sokszínű lakosait, hogy átvegye a kezét. Vadászj egyedül vagy akár három másik játékossal együttműködve, és használjon elesett ellenségektől gyűjtött anyagokat új felszerelések készítéséhez és még nagyobb, rosszabb állatok felvételéhez!
BEVEZETÉS
Áttekintés
Gigantikus szörnyek epikus helyeken.

Vadászként küldetésekkel szörnyeket vadászhat különböző élőhelyeken.
Vedd le ezeket a szörnyeket, és fogadj olyan anyagokat, amelyek segítségével erősebb fegyvereket és páncélokat készíthetsz, hogy még veszélyesebb szörnyekre vadássz.

A Monster Hunter: World című sorozat legújabb sorozatában élvezheti a vadászat élményét, és mindent felhasználhat arra, hogy szörnyekre vadásszon egy meglepetésekből és izgalomtól hemzsegő új világban.


Beállítás
Évtizedenként egyszer az idősebb sárkányok vándorolnak a tengeren, hogy az Elder Crossing néven emlegetett vándorlás során az Új Világ néven ismert földre utazzanak.

Ennek a titokzatos jelenségnek a végére jutásért a Céh megalakította a Kutatási Bizottságot, és nagy flottákban küldte őket az Újvilágba.

Amint a Bizottság elküldi ötödik flottáját a hatalmas idős sárkány, Zorah Magdaros üldözésére, egy vadász nagyszerűbb útnak indul, mint bármi, amit valaha el tudtak volna képzelni.

ECOSYSTEM
Az életet lélegző világ
Különböző helyszínek hemzsegnek az élővilágtól. Az ezekre a helyekre irányuló expedíciók érdekes felfedezéseket jelentenek.
VADÁSZAT
Változatos Arzenál és nélkülözhetetlen partner
A felszerelésed megadja a hatalmat ahhoz, hogy helyet szerezz magadnak az Új Világban.

A vadász arzenálja
Tizennégy különböző fegyver áll a vadász rendelkezésére, mindegyiknek megvan a maga egyedi jellemzői és támadásai. Sok vadász többféle jártasságot szerez, míg mások inkább elsajátítják az egyiket.


A Scoutflies
Monster pályák, például a lábnyomok és a rovarok, minden egyes területi egységet pontoznak . Cserkészei emlékezni fognak egy szörny illatára, és a többi közeli pályához vezetnek. És ahogy újabb számokat gyűjt össze, a Scoutflies még több információt nyújt Önnek.


Slinger
A Slinger nélkülözhetetlen eszköz egy vadász számára, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes helyről összegyűjthető kövekkel és dióval felfegyverkezhessen.
Az elterelési taktikától a parancsikonok létrehozásáig a Slinger sokféle felhasználási lehetőséget kínál, és új és érdekes módon vadászhat.


Speciális eszközök
A speciális eszközök korlátozott ideig aktiválják az erőteljes effektusokat, és egyszerre akár kettő is felszerelhető. Könnyen használható, kiválaszthatók és aktiválhatók, akárcsak bármely más tárgy, amelyet vadászatra viszel.


Palicoes A
Palicoes a vadászok megbízható társa a terepen, különféle támadó, védekező és helyreállító támogató képességekre szakosodva.
A vadász Palico büszkén csatlakozik az Ötödik Flottához, éppúgy jóhiszemű tagja a Bizottságnak, mint bármely más vadász.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.08.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI06042
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ