Minecraft: Story Mode - Adventure Pass (DLC)

Minecraft: Story Mode - Adventure Pass (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 454 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az Adventure Pass hozzáférést biztosít a hatodik, hetedik és nyolcadik rész letöltéséhez.

Ezek az új epizódok folytatják a Kő Új Rendjének történetét, követve Jesse-t és a csoportot, miközben feltáratlan világokat fedeznek fel a sajátjukon kívül.

Megköveteli a Minecraft: Story Mode vásárlását és telepítését; nem szerepel a Kalandbérletben.

6. rész: A rejtély portálja
Folytatva útjukat a portál folyosóján, Jesse és a legénység egy másik furcsa új világba száll le - amelyet teljesen elborítanak a zombik. Időszerű meghívással, hogy egy kísérteties kastélyban menedéket kapjon, izgalmas rejtélybe kerülnek a Minecraft közösség híres tagjai mellett: Sparklez kapitány, Stampy Cat, DanTDM (The Diamond Minecart), LDShadowLady és Stacy Plays!

7. rész: Hozzáférés megtagadva
Folytatva otthoni keresésüket, Jesse és a legénység a PAMA által teljesen ellenőrzött világban landol - egy baljós „gondolkodó gép”, amely elhatározta, hogy mindenkinek és mindennek parancsot ad az optimális hasznosság és hatékonyság érdekében. Futás közben kényszerítve a befogás és az asszimiláció elkerülésére, új szövetségessel kell együttműködnie a sérült számítógép legyőzése és az általa rabszolgává tett lakosság felszabadítása érdekében.

8. rész: Utazás vége?
Miután Harper a régi építők világába vezeti őket, Jesse-nek és a legénységnek végre esélye van hazatérni ... de ez nem lesz könnyű, és a tét nagy. Szüksége lesz az ellenfelekre egy sor gladiátoros játékban, hogy elnyerje szabadságát, megmentse barátait, és talán, csak talán visszatérjen a saját világába!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2016.06.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Telltale Games
Cikkszám
DIGI05980
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ