Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
18 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series egy több epizódra bontott kalandjáték, amely egy szereplő és barátaik körül forog, amikor olyan útra indulnak, amely végigvezeti őket a Túlvilágon, Hollandián, sőt a Végen túl is! A Telltale Games fejlesztette ki és tette közzé 2015. október 13-án.

Ez a játék öt részből áll, amelyek végigvezetnek minket a karaktereid fárasztó és izgalmas kalandjain. Az izgalmas történet középpontjában a Jesse nevű karaktered áll, és barátaid, akik imádják a híres Kő rendet, amely több tagból áll: építész, Redstone mérnök, harcos és Griefer. Ezek azok a legendás emberek, akik megölték az Ender Sárkányt. Az EnderCon folyamatban van, és miközben te és bandád ott vártál egy alkalomra, hogy megismerkedj és találkozhass a Harcos Gabriellel, valami nem érezte jól magát. Amint a kimondhatatlan rettegés elszabadul, nehéz feladatra kell menned, hogy felfedezd, hol van a Kő Rendje, ha meg akarod menteni az egész világot a teljes feledéstől.

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games sorozatot a Telltale Games készíti Mojang-mal, a Minecraft mögött álló emberekkel együttműködve. Bár ebben a játékban nincs kézművesség vagy épület, ez egy történet-vezérelt RPG, ahol a döntései tartósan befolyásolják a dolgok további fejlődését. Rendkívül jól megírt és szerethető karaktereket is tartalmaz.

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series lehetővé teszi, hogy a választás folyamatát felhasználhassa saját történetének testreszabásához. Te vagy a főszereplő, így el kell döntened, hogy mindennek mi a vége!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2015.10.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Telltale Games
Cikkszám
DIGI05979
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ