Microsoft Office 2016 Professional Plus

-5%
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Felhasználók/gépek száma:
1 db
Platform:
PC
Licensz:
Digitális termékkulcs
Aktiválás típusa:
Ügyfélszolgálaton keresztül
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Aktiválási régió:
Világszerte
2 490 Ft
Akció: 2 371 Ft
Kezdete: 2022.08.12   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Egyszeri aktiválásra alkalmas. Nem vihető át másik PC-re.

Program letölthető ide kattintva!

Termékleírás:

Az Office 2016 Professional Plus több, mint egy sor eszköz szövegek feldolgozásához, táblázatkezeléshez, prezentációk készítéséhez, publikáláshoz és e-mailezéshez. A többi csomaghoz képest fejlettebb és kifinomultabb, a termelékenységet magasabb szintre hozza a csapatmunkát elősegítő funkióival, az együttműködés lehetőségével, a mobilitással és a soha nem látott biztonsági rendelkezéseivel.

Word 2016
A Word 2016-ban hatékonyan szerkesztheti dokumentumait, sőt akár pdf dokumentumait is tudja szerkeszteni, a megszokott módon akárcsak egy Word dokumentumot. További új funkciók is találhatók a 2016-os kiadásban: mostmár nyomon követheti a dokumentumban lévő megjegyzéseket és az új válaszgombbal befejezettnek jelölheti őket.

Excel 2016
Az Excel 2016 is tartogat számos újítást, mint például az új, modern grafikonok és diagramok, melyekkel többféle módon elemezheti adatait, valamint az alkalmazott minták felismerésével automatikusan kiegészíti az adatokat, így időt tud spórolni Önnek.

PowerPoint 2016
Ezentúl a PowerPoint 2016 bemutatóit már akár egyetlen link segítségével is meg tudja osztani másokkal! Az egyes diákhoz csatolt megjegyzések lehetővé teszik a visszajelzés beépítését a prezentációba.

OneNote 2016
A OneNote 2016 verziójában már bármilyen típusú fájlt be tud ágyazni. A jegyzetek automatikusan menthetők, bárhová magával viheti tartalmait, megoszthatja és együttműködhet másokkal.

Outlook 2016
Az Outlook 2016-ban már lehetősége van egyszerűbben és gyorsabban válaszolni az üzeneteire - az Olvasóablakba írva.

Publisher 2016
A Publisher 2016 segítségével könnyen létrehozhat professzionális minőségű publikációkat, melyeket egyszerűen személyreszabhat és megoszthat. A képek hozzáadása akár az online albumából is történhet, választhat különleges effektusokat, olvasósávokat valamint naptárakat is.

Access 2016
Az Access 2016-tal lehetősége van az adatait automatikusan tárolni az SQL adatbázisban a magasabb biztonság érdekében, illetve egyszerűen megoszthatja a kollégáival is. Az Access segítségével egyszerűen és gyorsan tud létrehozni böngészőalapú adatbázis-alkalmazásokat.

Skype for Business
A Skype for Business alkalmazás segítségével akár a világ bármely táján kapcsolatba léphet üzleti partnereivel vagy munkatársaival.

Adatok
Kategória
Professional Plus
Kiadó
Microsoft
Verzió
Professional Plus
Kiadás
Microsoft Office 2016
Cikkszám
DIGISZ00333