Merchants of Kaidan

Merchants of Kaidan

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
498 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szerezze vissza gazdagságát, állítsa vissza becsületét és büntesse meg azokat, akik megsértettek téged.

A Kaidan kereskedői egy kihívásokkal teli kereskedési játék, amely sok RPG elemet tartalmaz. Nagyon szerényen kezdesz, egy kocsi, egy erszény arany és ezüst érmékből áll. Az Ön feladata az, hogy bejárja a világot, és keresse a lehetőségeket, hogy nyereséget szerezzen. Alacsony vétel, magas eladás - a kereskedő mottója könnyen megfogható. Pedig a munka nehezebb, mint amilyennek látszik.

A jó kereskedőnek mindent tudnia kell a piacról, mindig ügyletet keres, mindig hallgat, mindig bevonja és elmélyíti tudását. Tudja, milyen erők befolyásolják az árakat, milyen események hatnak rájuk. A jó kereskedő hallgatja azokat a híreszteléseket és pletykákat, amelyeket az utazók a fogadókban és a kocsmákban terjesztenek; nyomra vágyva, egy tippre, hol kell menni, ahol sok üzlet vár. Egy jó kereskedő körülveszi magát nála okosabb szakemberekkel, olyan emberekkel, akik segítenek a profit maximalizálásában és a veszteségek minimalizálásában. Mindig bővíti kocsijának flottáját, kiegyensúlyozza a kockázatokat, kiszámítja a jövedelmezőséget.

A feltételek folyamatosan változnak, és a különféle áruk iránti kereslet és kínálat vele együtt. Lehet, hogy olcsóbb árat szeretne fizetni a nyáron a szőrmekért, és izgalmas nyereségre adhatja el őket, mivel a tél közeledik és az embereknek melegre van szükségük.
De érdemes-e olyan sok napig hordozni őket, rablásokkal, lepkékkel kockáztatva és értékes helyet foglalva el, hogy felhasználhasson valamit most, és azonnal profitot szerezzen?
Vagy érdemes vásárolni illegális gyógynövényt elérhetetlen mocsarakban, ahol a költségei semmihez nem hasonlók, és kockáztathatja, hogy becsempészi a városba, ahol elképesztő profitért eladhatja? De mi van akkor, ha a városőrök ellenőrizni akarnak? Fizetnie kell kenőpénzt? Milyen nagy? Talán az a legjobb, ha azt mondod, hogy nincs semmid, és reméled, hogy nem találnak semmit?

Ezeket a kérdéseket kell folyamatosan feltennie magának.

A Kaidan kereskedői 4 történetből állnak, sok-sok küldetéssel. Fő küldetés, amely közelebb visz apád gyilkosságának megtorlásához, és 3 mellékkeresési vonal. Összesen több mint 100 küldetés, amelyek mindegyike több lépésből áll.
Véletlenszerű események sorozata, amelyek befolyásolják az utazásait. Vihar a tengeren, sárkányok támadása, autópálya-rablás és még sok más.
Háromféle áruszállítás: közúton, tengeren és repülésen keresztül, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, valamint egyedi eseménysorozattal. A flotta növekedésével csatlakozhat egy partnerséghez, és 3 kereskedőt fog irányítani.
Felvehet tanácsadókat, akik külön-külön szakterületre szakosodtak. Tanácsuk különféle kérdésekben segít. Vannak, akik rövidítéseket mutatnak az utakon, mások segítenek a banditák elleni küzdelemben, mások tanácsot adnak arról, hogyan hajózzanak jobban és vihar esetén, hogyan minimalizálják a kockázatokat és veszteségeket. Ha kívánja, iskolába is küldheti őket, hogy felár ellenében fejlesszék képességeiket.
Az év 4 évszaka, amely befolyásolja az áruk árát, megnyit néhány utat az utazás számára, és elzárja a többit. Ezek befolyásolják a játék megjelenését is, mindegyik városnak különálló pillantása van az év különböző időszakain.
Véletlen áldások és átkok, amelyek befolyásolják statisztikáit. Ezek viszont befolyásolják az üzleti gazdálkodás eredményességét.
Olyan műtárgyak összessége, amelyek befolyásolják a statisztikákat, vagy segíthetnek a véletlenszerű események hatásainak elhárításában.
Összetett piaci ingadozási algoritmus, amely számos változót tartalmaz, például: kereslet, kínálat, az évszakok, a város lokalizációja, véletlenszerű események, mint aszály vagy patkányfertőzés.

Összetett kereskedési algoritmus
Több mint 100 küldetés, több lépéssel a sikerhez.
A tervezett 10 mini játék közül kettő kíséri az eseményeket a következő frissítésekkel
Lehetőség partnerség létrehozására más kereskedőkkel, és egyszerre vezérelhet 3 karaktert
1 fő és 2 gyors forgatókönyv
15 különböző típusú, különböző tulajdonságokkal rendelkező árucikk kereskedelemre, némelyik illegális, néhány romlandó
Gyönyörű kézzel rajzolt lokalizációk.

A neved Olivean de Calinn, és állítólag ez volt életed legfontosabb napja. Apád ennyi év alatt felkészít téged erre a pillanatra. A 21. születésnapod.

Végül felnőtt voltál, aki képes volt vigyázni magadra, olyan ember, aki érdemes folytatni apja örökségét.

Nem pénzbe született. Az első szekér megvásárlásához nagyon keményen kellett dolgoznia minden ezüst és réz megtakarításával. Egy kereskedelem kereskedés után, lépésről lépésre felmászott a létrán, apró egyszemélyes vállalkozását meglehetősen jelentős kereskedelmi társasággá alakítva.

Aztán találkozott Van Talodddal, az egész királyság leghíresebb kereskedőjével, és elég hamarosan partneri viszonyba lépett. Ez a vállalkozás nagyon jövedelmezőnek bizonyult, és Van Talodd megígérte az apádnak valami értékeset, mint a vagyon. Uraság. Néhány hete a fővárosba - Ovoroszba távozott -, hogy átvegye a címet. Kicsit hosszabb időbe telt, mire visszajött, mint amire számítottál, de a közelmúlt időjárása kedvezőtlen volt, talán elakadt, vagy egy út mocsárrá változott ... állandóan előfordult.

Már majdnem alkonyat volt, amikor meghallotta az ajtó kopogtatását. Egy hírnök, sárral szennyezett ruhája levelet adott neked. Nem volt uraság, apádat árulónak, a Királyság ellenségének találták, és a király elleni összeesküvés miatt felakasztották, nagyon elhamarkodott tárgyalás után. Vagyonát és vagyonát elkobozták és átadták annak a személynek, aki az egész telket leplezte - Van Talodd.

Hirtelen minden kristálytisztává vált, Van Talodd uradalmi ígéretekkel rágalmazta meg, az egyetlen dolog, amit a pénz nem tud megvenni. De valódi célja az volt, hogy becsapja az apját, és átvegye a vagyonát.

Születésnapi ajándéka helyett szekerekkel teli királyok eladtak karddal, amelyek gyorsan közeledtek. Nem volt ideje lazulni, gyorsan és messzire kellett futni. Menekülj azoktól a férfiaktól, akiket minden bizonnyal küldetésre küldtek.

Ez csak a történetének kezdete, csak a családi gyűrű marad, amely rajtad volt. Vegyél egy hamis nevet, amire meg kell bosszút állnod az apjának. Kövesse ugyanazt az utat, mint ő, gazdagodjon meg és tönkretegye Van Taloddot. Az út nehéz és hosszú - elég erős vagy ahhoz?


A Kaidan egy fiktív világ, amely egy űrutazó civilizáció otthona volt. A történelem szinte ismeretlen. Csak az, hogy miután kifejlesztették a csillaghajókat, viszonylag gyorsan elhagyták a bolygót. És a régi civilizáció maradványain egy új hajtott ki. Sokkal kevésbé fejlett. Ha nem az elődök által hagyott tárgyak lennének, akkor nem különböznének egy középkori országtól.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2000.06.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Forever Entertainment
Cikkszám
DIGI05867
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ