Melody

-6%
Melody

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 072 Ft
Akció: 1 011 Ft
Kezdete: 2023.02.07   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Melody egy zenei VR élmény, amelyben a felhasználó afrikai / közép-amerikai hangszeren játszik: marimba, különböző környezetekben; a kreativitás egyesítése a VR-szimuláció jelenlétével. Az alacsony késleltetésű hangmotor lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nagyon kevés késést és zavart érjenek el hangélményükben. Arra koncentráltunk, hogy kifejező és reális szimulációs eszközt hozzon létre.

A fizikai eszközhöz hasonlóan a játékosok puha és kemény kalapácsok kombinációjával is játszhatnak, és jelenleg az élmények akár 4 kalapáccsal (kézenként kettővel) is játszhatnak. A zenei munkaállomáson további jellemzők is vannak, beleértve a metronómot, a 4 műsorszám rögzítését / lejátszását, a sebességet és a rezonancia érzékenységet a billentyűkben.

Jelenleg 3 szint közül lehet választani. Az elvarázsolt erdő egy fantasztikus erdei jelenet, ahol a zenés játék izgalmat kelt a vadon és a fák között. A gyakorló szoba valósághű zeneszoba, amely nagyszerű steril környezetet kínál, ahol az ember összpontosíthat és fejlesztheti készségeit. Végül: a Tron szoba egy futurisztikus környezet, amely dinamikus előadást tesz lehetővé.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2017. 10. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Verge of Brilliance
Cikkszám
DIGI05837
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ