Medieval II: Total War

Medieval II: Total War
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 875 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Töltse ki Total War gyűjteményét a Total War: MEDIEVAL II végleges kiadásával, amely a játék megjelenése óta minden DLC-t és funkciófrissítést tartalmaz: A

Kingdoms a legtartalomban gazdag bővítmény, amelyet valaha készítettek a Total War számára játék, négy új, teljes kampánya középpontjában a Brit -szigetek, a Teuton Észak -Európa, a Közel -Kelet és Amerika kiterjesztett térképei állnak.
A Total War: MEDIEVAL II Definitive Edition több száz és több száz órányi elnyelő játékot és minden, a játékhoz készített tartalmat kínál. A részleteket lásd alább.
A Total War -ról: MEDIEVAL II
Vegye át hadseregének parancsnokságát, és bővítse uralmát a Total War: MEDIEVAL II - a díjnyertes Total War stratégiai játékok sorozatának negyedik részében. Közvetlen, hatalmas csaták akár 10 000 vérszomjas katonával az epikus 3D -s csatatereken, miközben a nyugati és a közel -keleti világ legnagyobb középkori nemzetei felett elnökölnek.
A nyugati történelem legviharosabb korszakát felölelő terület- és hatalomkeresés Európán, Afrikán és a Közel -Keleten keresztül vezet, sőt az Újvilág partjaira is.
Vaskézzel fogod irányítani birodalmadat, mindent a városok építésétől és fejlesztésétől kezdve a hadseregek toborzásáig és kiképzéséig. Használjon diplomáciát, hogy manipulálja szövetségeseit és ellenségeit, felülmúlja a rettegett inkvizíciót, és befolyásolja a pápát. Vezesse a harcot a keresztes háborúkban, és győzelmet aratjon az iszlámnak vagy a kereszténységnek a szent háborúban.
Írja át a történelmet és hódítsa meg a világot. Ez a totális háború!
• Nagyobb és jobb valós idejű csaták. A továbbfejlesztett harci koreográfia, a nagyobb hadsereg, a gyorsabb ütem és a látványos befejező mozdulatok teszik ezt a legzsigeresebb és legizgalmasabb Total War -ként.
• Új epikus kampány. Az ambiciózus, egyjátékos kampány három kontinensen fog terjedni, és a játékosok áthajózhatnak Amerikába, hogy hazai pályájukon szembeszálljanak az aztékokkal.
• Nagyobb hozzáférhetőség. A továbbfejlesztett felhasználói felület és az opcionális rövidebb kampányok gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a Total War élményét, mint valaha.
• Több mint 40 új funkció. A fejlett tereprendszer, a fokozott időjárási hatások és még sok más segít megosztani és meghódítani.
• Intenzív többjátékos csaták. Vívjon háborút más játékosok ellen a 8 utas többjátékos játékokban.
A királyságokról A
Kingdoms vadonatúj területeket kínál a játékosoknak felfedezni, csapatokat vezényelni és ellenségeket meghódítani.
A Kingdoms a legtartalomban gazdag bővítmény, amelyet valaha készítettek egy Total War játékhoz. Négy új, teljes kampánya középpontjában a Brit-szigetek, a Teuton Észak-Európa, a Közel-Kelet és Amerika kiterjesztett térképei állnak. A Total War: MEDIEVAL II -ben csak egy megrázó pillantást vetett Dél -Amerikára, a Királyságokban azonban hatalmas területeket nyitottak meg Észak- és Dél -Amerikában, hogy meghódítsák. Az új világ vadonatúj frakciói, köztük az aztékok, apacsok és maják is teljesen játszhatók.
A Britannia, a teuton, a keresztes hadjárat és az új világ kampány új térképekkel együtt 13 új frakciót kell játszani, több mint 110 egységet kell irányítani, és 50 épülettípust, ami akár 80 órányi új játékmenetet is eredményez. A Kingdoms új multiplayer térképeket és hotseat multiplayer játékokat is kínál, először a Total War sorozatban, lehetővé téve, hogy egy-egy kampány játékot játsszon ugyanazon a számítógépen.
• Négy új kampány - Britannia, Teutonic, Crusades és New World
• 10 új egység
• 13 új frakció
• 9 új ügynök
• 50 új épület
• 60+ új terület négy új térképen
• 15 új többjátékos térkép és forgatókönyv
• Teljesen új 1v1 hotseat többjátékos kampánymód

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2006.11.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI05808
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Microsoft® Windows® 2000/XP

Processzor: Celeron 1.5GHz Pentium 4® (1500MHz) AMD® Athlon 64

Memória: 512 MB RAM

Grafika: 128 MB VRAM

Tárhely: 10 GB szabad hely