Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor: Warfighter

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 836 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL 

A brit SAS. A német KSK. Az orosz Spetsnaz. Az amerikai haditengerészet SEAL-ok… és további nyolc globális Tier 1 egység. Először a Medal of Honor-ban játsszon elit harcosokként a világ minden tájáról. A Mediter of Honor ™ Warfighter tengerentúli bevetés közben, a valós fenyegetések ihlette, a Tier 1 operátorok által írt agresszív, durva és hiteles élményt nyújt, amely a mai legprecízebb és fegyelmezettebb harcosok bakancsába kerül. Valódi ellenségek által szponzorált valós globális fenyegetések felkutatása valós nemzetközi helyszíneken. A valós hotspotok szerepeltetése az egyjátékos kampányban és a nemzetközi Tier 1 operátorok bemutatása többjátékos módban.

A túszok megmentésétől Abu Sayyaf fellegvárában, a Fülöp-szigeteki Basilanban, az Al-Shabaab „Kalózvárosának” megtámadásáig a szomáliai tengerparton, a játékosok az 1. szintű operátorok bakancsába lépnek, miközben a PETN globális fenyegetését keresik. A Medal of Honor Warfighter szaggatott vonallal rendelkezik a valós eseményekről, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják az akciót, ahogyan kibontakozott.

A Medal of Honor Warfighter hihetetlen video- és hanghűséget nyújt a kategóriájában legjobb Frostbite 2 motor erejének kihasználásával.

A játékosok képviselhetik nemzetük különleges műveleti erőit a multiplayer csatatéren, ahol a világ legjobb harcosai fej-fej mellett haladnak az online versenyben. A Medal of Honor Warfighter 12 nemzet 12 különböző Tier 1 egységét mutatja be, köztük a brit SAS-t, az ausztrál SASR-t, a német KSK-t, a kanadai JTF2-t és a lengyel GROM-ot.

A Medal of Honor Warfighter elviszi a terror elleni háborúba, és ezt úgy teszi, hogy a lehető leghitelesebb élményt nyújtja Önnek. Az operátoroktól kezdve a látnivalókon át a hangokig ezt a világot fájdalomcsillapító részletességgel fejlesztették ki, hogy a legtöbbet hozza ki a játékból. Nemcsak a hazádért harcolsz, hanem a családodért is, akit szétszakítanak a háborúk miatt. Térj vissza hozzájuk, miközben elhárítod a legyőzni szükséges fenyegetéseket.

 

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2012.10.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI05800
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP, Vista, Windows 7

Processzor: Pentium D 3,0 GHz / Core 2 Duo 2,0 GHz / Athlon X2

Memória: 2 GB RAM

Grafika: GeForce 7800 GT / ÉS X1900

Tárhely: 256 MB szabad hely