Medal of Honor

Medal of Honor

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 753 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Mikor létfontosságú, hogy egy művelet sikerrel járjon, akkor a közvetlenül a National Command Authority parancsnoksága alatt álló viszonylag kevéssé ismert egységhez tartozó válogatott harcosokból választanak. Ők az Egyes Szintű Beavatkozók. Összesen több, mint kétmillió aktív katona van. Közülük körülbelül ötvenezer áll közvetlenül a Special Operations Command parancsnoksága alatt. Az Egyes Szintű Beavatkozók még egy szinttel a legjobban képzett Special Operations Forces egységek fölött tevékenykednek. A pontos létszámuk ugyan titkos, de legfeljebb néhány száz körül lehet. Ők maguk élő, eleven precíziós harceszközök. Szakértői az erőszak alkalmazásának. Az új Medal of Honor™ ennek az elit közösségnek a tagjairól szól, és valódi Egyes Szintű Beavatkozók közreműködésével készült. A játékosok ezeknek a harcosoknak az egyenruháját öltik fel, és az ő különleges képzettségeiket alkalmazzák, hogy felvegyék a harcot egy új ellenséggel napjaink Afganisztánjának legbarátságtalanabb és legellenségesebb körülményei között.
Ez egy új háború, egy új katonának. Egy Egyes Szintű Beavatkozónak.
Harc a ma háborújában: Elit különleges alakulatok egy véres hadjáratban, akik az Egyes Szintű Beavatkozók sebészi pontosságú taktikáját, és az Army Ranger-ek mindent elsöprő erejét használják.
Páratlan hitelesség: Hihetetlen tempójú, intenzív és változatos történet a barátságtalan afganisztáni tájban, mely olyan lövöldözős játékélményt nyújt, ami csak Medal of Honor sorozatban található meg.
Újraértelmezett online többjátékos mód: A DICE (a Battlefield Bad Company 2 készítői) világklasszis csapata által fejlesztett gyors tempójú csaták a taktikai hadviselés és közvetlen akció tökéletes keverékét adják.
Online feltételek
A JÁTÉKHOZ EL KELL FOGADNI AZ EA VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSZ-SZERZŐDÉSÉT ÉS A PUNKBUSTER VÉGFELHASZNÁLÓI LICENSZ-SZERZŐDÉSÉT. AZ ONLINE FUNKCIÓK ÉS/VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁHOZ EA FIÓK, ÉS AZ ÚJ ÉS TELJES DOBOZOS JÁTÉKPÉLDÁNYOKHOZ JÁRÓ EGYSZER HASZNÁLATOS REGISZTRÁCIÓS KÓD SZÜKSÉGES. AZ ONLINE FUNKCIÓKHOZ SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ EGY KÓDDAL CSAK EGY EA FIÓKRA VÉGEZHETŐ EL, ÉS FELHASZNÁLÁS UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓ. AZ EA ONLINE ADATVÉDELMI NYILATKOZATA ÉS AZ IGÉNYBEVÉTELI FELTÉTELEK MEGTALÁLHATÓK A http://www.ea.com/ WEBOLDALON. EA FIÓKOT CSAK A 13. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY REGISZTRÁLHAT. A SZOFTVER BEÉPÍTETT PUNKBUSTER CSALÁSELLENES TECHNOLÓGIÁT TARTALMAZ. TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT A PUNKBUSTER-REL KAPCSOLATBAN LÁTOGASD MEG AZ EVENBALANCE.COM WEBOLDALT. AZ EA A http://www.ea.com/2/service-updates OLDALON KÖZÖLT ÉRTESÍTÉS UTÁN HARMINC NAPPAL MEGSZÜNTETHETI AZ ONLINE FUNKCIÓKAT.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.10.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI05798
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ