Mass Effect 2 (Digital Delux Edition)

Mass Effect 2 (Digital Delux Edition)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
837 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Star Wars®: A régi köztársaság lovagjai ™, a Sárkánykor: Origins ™ és a Mass Effect készítőitől jön az izgalmas Mass Effect Trilógia sötét második része!

Két évvel azután, hogy Shepard parancsnok taszította az organikus élet pusztításán hajlandó betolakodó aratógépeket, egy titokzatos új ellenség jelent meg. Az ismert tér peremén valami némán elrabolja az egész emberi kolóniákat. Most Shepardnak együtt kell működnie a Cerberusszal, egy kíméletlen szervezettel, amely minden áron elkötelezett az emberi túlélés mellett, hogy megállítsa a legfélelmetesebb fenyegetést, amelyet az emberiség valaha is szembesített.

Ahhoz, hogy ezt a veszedelmes küldetést megkísérelje, Shepardnak össze kell állítania a galaxis legelitebb csapatát, és a valaha épített legerősebb hajót kell irányítania. Akkor is azt mondják, hogy öngyilkosság lenne. Shepard parancsnok be akarja bizonyítani, hogy tévedtek.

Jellemzők

  • Gyűjtői páncél és roham puska - Két bónusz játékon belüli elem: fejlett regenerációs páncél és egy erős ellenséget aprító roham puska.
  • Incisor Rifle - Bónusz játékbeli fegyver. A ravasz minden egyes meghúzásával három lövést ad le, az Incisor puskát a pajzsok megsemmisítésére tervezték.
  • Eredeti filmzene - A Mass Effect 2 eredeti filmzene 12 darabot tartalmaz, amelyek átfogják a Mass Effect 2 teljes élményét.
  • Digitális művészeti könyv * - A műkönyv 48 oldal lenyűgöző színes színes alkotást tartalmaz, beleértve a Mass Effect 2 csapatának feliratait.
  • Digital Mass Effect Redemption # 1 képregény * - A megváltás Liara T'Soni veszélyes küldetését követi, hogy megtalálja Shepard parancsnokot.
  • Dokumentumvideó * - A kulisszák mögül és videók készítésével készült Mass Effect 2 dokumentumfilm bepillantást enged a játék elkészítésébe.

* Ezek az elemek csak angol nyelven állnak rendelkezésre

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, DLC, Csomag
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2010.01.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI05738
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ