Madden NFL 20

Madden NFL 20

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
47 668 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Bemutatjuk a Madden NFL 20 5. évadját: A holnapi szupersztárok! Készüljön fel az NFL Combine-ra egy exkluzív 5. évad-csomaggal az Ultimate Team-ben, és álljon össze a barátaival, hogy új legendákat készítsen a Superstar KO-ban. Kezdje utazását vadonatúj programok lejátszásával - az NFL Combine-tól az NFL Draftig -, és lépjen pályára ebben a szezonban. 


JÁTÉKOK 

  • Superstar KO  - Madden friss, gyors és szórakoztató szövetkezeti eliminátor módja, amely új csapatokkal való csapatjátékot, mindig bekapcsolódó X-Factor képességeket, dinamikus szabályokat, egyedi stadiont és kommentárokat, valamint a futballtörténet ikonjait tartalmazza.

 

  • A franchise arca: QB1  - Legyen Ön egy NFL franchise arca, ahol minden döntése fontos az utazás során, hogy NFL szupersztárrá váljon. Készítse el saját College Quarterbackjét, hogy végigjátszhassa a College Football Országos Bajnokság rájátszását és az NFL Combine-t, hogy lőhesse az NFL Draft-ot, és hogy egy franchise arca legyen egy új és személyre szabott karrier kampányban, amely középpontjában áll. Miután kiválasztotta a csapatot, vegyen részt Madden új Scenario Engine-jében, amely személyre szabható, játszható forgatókönyveket, eseményeket és dinamikus kihívásokat generál, amelyek felépítik egyedi NFL-karrierjét.

 

  • Franchise  - Szimulálja a teljes NFL-karriert játékosként, edzőként vagy tulajdonosként egyjátékos és többjátékos online-kapcsolódó ligákkal. Versenyezz akár 32 csapattal a Super Bowl-dinasztia megszerzésében. Éves Pro Bowl és szezonális díjakkal kiegészítve.

 

  • Végső csapat  - Tapasztalja meg a NFL fantasztikus csapatépítő módját, melyen a múlt és a jelen kedvenc NFL-játékosai szerepelnek. Játsszon játékokat, gyűjtsön jutalmakat, és egész évben vonzó élő kihívásokkal frissítse csapatát.

 

 • Kiállítás  - Versenyezz fej-fej mellett online és offline játékokban (egy- és többjátékos) vagy egyjátékos offline módban a CPU-val szemben. Testreszabhatja játékbeállításait, beleértve a negyedek idejét, a szabályokat, a stadionokat és az egyenruhákat.


JÁTÉK 

  • Szupersztár X-Faktor  - Érezd az NFL Szupersztárok érzelmeit, személyiségét és erejét a Superstar X-Faktorral, egy teljesen új képességek előrehaladási rendszerével, amely különleges képességeket tár fel a mai legizgalmasabb NFL szupersztárok számára, ha bizonyos célok teljesülnek a játékokban. Hiteles személyiséggel és valódi játékosmozgással kombinálva az NFL sztárjai valóban életre kelnek a Madden NFL 20-ban. Vegye át a játékosok fejlődésének teljes irányítását a játékos képességeinek testreszabásának új módjaival.

 

  • Egyedi játékkönyvek  - A játékkönyveket úgy kalibrálták, hogy csapatonként egyedibbek legyenek, több változatosságot biztosítva a stratégiai játéktervezéshez és a játékon belüli kiigazításokhoz.

 

  • Futtatás /  átadás opciók - A futtatás / továbbítás opciók lejátszása már elérhető a híváshoz, ami még több NFL hitelességet hoz a mai játékhíváshoz.

 

  • Helyi edző  - Fejlessze magát Madden játékosként ezzel az összetartó, korszerűsített oktatási rendszerrel, amely új játékmechanikát vezet be az előrehaladás során, és információt nyújt az egyes játékok után történtekről.

 

  • Új szivattyú-hamisító szerelő  - Szivattyú-hamis egy adott vevőnek, és hamisítsa meg a védőket egy új dupla koppintású „dobást törölő” szerelővel.

 

  • NFL Pro Bowl  - Játsszon az éves Pro Bowl-val Franchise módban és a „Franchise arca: QB1” -ben, az AFC és az NFC összes csillagával.

 

  • Szupersztárvezérelt játékhívás  - A csapat szupersztárjaihoz igazított játékhívás, hogy sztárjai gyorsan bekapcsolódhassanak, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

 

 • Új ünnepségek  - Több mint 20 új TD és First Down ünnepség érkezett, hogy még nagyobb csapdákat hozzon a rács legnagyobb játékaiba.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2019.08.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI05619
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ