Luxor: 5th Passage

Luxor: 5th Passage

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 448 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Készüljön fel a szárnyas-scarab lövöldözős játékra egy vadonatúj LUXOR-ban, a minden idők első számú akció-puzzle játékában!

Keresse meg lövöldözőjét, hogy biztosítson legalább három vagy több mérkőzést - tüzes színes golyókat lépjen be a színes gömbök előrehaladó láncába, hogy megszüntesse őket, mielőtt elpusztítják a piramisokat. Nyisd ki mind a 20 eredményt, miközben Ankh-érméket gyűjtesz extra életért, és elkapod a kinyíló kincseket nagy bónuszpontokért.

Mentsd meg az ókori Egyiptomot 100 szintű kaland módban, vagy próbáld ki pontosságát teljesen új robbanásmódban - a 2 perces időzített módban, amely kihívást jelent a pontok összegyűjtésére. Vagy játsszon a People Choice módban, ahol a játékosok 15 kedvenc szintjét kapjuk a LUXOR 2, LUXOR 3 és a Quest for the Afterlife játéktól!

Mesterítsen be négy új bekapcsolást: a hatalmas Double Shooter, a pusztító fekete lyuk, a romos Spiker Ball és a halálos ólomgát. A 25 teljesen új háttérrel és útvonallal felszerelt LUXOR Fifth Passage bemutatja a Hórusz szemét is - kattintson a gombra, ha valódi lekvárban van, hogy eltávolítsa az összes fennmaradó gömböt. És az igazi LUXOR fáraó számára egy őrült nehézségi szint, hogy kipróbálhassa márványkészítési képességeit! Ünnepelje a LUXOR 5 éves uralmát az 5. passzusban!

FŐBB JELLEMZŐK:
100 teljesen új kalandmód szint
Klasszikus LUXOR játékstílus 25 teljesen új háttérrel és útvonallal
4 nehézségi szint: könnyű, közepes, kemény és őrizetlen
20 Elérhető eredmény
A vadonatúj robbanásmód segítségével két perc alatt kipróbálhatja képességeit!
A Players 'Choice Mode 15 rajongói kedvenc szintet tartalmaz a LUXOR 2, LUXOR 3 és a Quest for the Afterlife kategóriákból.
A Horus szeme lehetővé teszi, hogy felhívja a fáraót, hogy elpusztítsa a fennmaradó szférákat!
4 teljesen új power-up: Double Shooter, Black Hole, Spiker és Lead Barrage
Új bónusz szakasz

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed
Megjelenés
2010.11.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Mumbo Jumbo
Cikkszám
DIGI05592
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ