Lost Planet 3 (EU)

Lost Planet 3 (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 252 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az extrém és kiszámíthatatlan körülmények, amelyek a Lost Planet sorozatot jellemezték, súlyosabbak, mint valaha. A Lost Planet 3 új igazságokat derít fel az előrehajló bolygóról és az EDN III gyarmati történelméről.

A Lost Planet 3 bemutatja Jim Peytont, a kocsipilótát, aki elhagyja a Földet, hogy veszélyes, de jövedelmező szerződést kössön az EDN III-ra. A Neo-Venus Construction (NEVEC) munkatársaként, akik felkészítik a bolygót a gyarmatosításra, Jim csatlakozik úttörő társaihoz a Coronis bázison, és megkezdi a feltérképezetlen terep felmérését, és mintákat vesz a bolygó energiaellátásáról - hőenergia.

A NEVEC meglévő hőenergia-tartalékának elfogyásával a Coronis-misszió sorsa az energiaellátás természetes forrásától függ. Jim, felismerve, hogy ez nagyszerű lehetőség egy hatalmas megtérülésre és korai belépésre a családjához, Jim lerázza az áruló környezet és az őslakos Akrid veszélyét.
Ha otthontól távol tart otthon, és számos olyan eszközzel büszkélkedhet, amely segíthet Jimnek a terepen, a közmű biztosítja a Jim biztonságát, és alapvető fontosságú nem csak szerződéses munkája során, hanem a folyamatosan változó éghajlattal szembeni védelme szempontjából is.

A Lost Planet 3 a játék sokféleségét biztosítja, beleértve a gyalogos csatákat és az intenzív első személyes fellépést. Számos többjátékos móddal és egy lenyűgöző egyjátékos élménnyel a Lost Planet 3 mélyebben belemerül a Lost Planet világegyetemébe, feltárva az rejtett igazságokat az EDN III egyedi és dinamikus környezetében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.08.27
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI05543
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ