Little Dragons Café

Little Dragons Café

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 032 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Kis Sárkányok Kávézó iker testvérpárral nyílik meg, amikor anyjukkal megtanulják főzni és vezetni egy kis kávézót. Minden reggeltől reggelig volt, amikor az ikrek rájöttek, hogy anyjuk nem ébred fel. Hirtelen megjelenik egy furcsa idős ember, aki azt mondja nekik, hogy fel kell emelniük egy sárkányt, hogy megmentse. Három furcsa kávézó alkalmazottal együtt dolgozva az ikreknek sárkányt kell becsavarniuk és a családi vállalkozást vezetniük, miközben megtalálják az édesanyjuk megmentésének módját.

A Little Dragons Café kávézóban a játékosok testvérként, Renként vagy Rinként játszhatnak. A történet-vezérelt játékmenet három elem egyensúlyát foglalja magában:

Kezelje kávézóját - Vezessen saját kávézóját ízletes ételek készítésével, ügyfelek kiszolgálásával, valamint az excentrikus személyzet és a látogatók színes színpadának vezetésével.

Fedezze fel a világot - Fedezze fel egy teljesen új világot, amely tele van vadvilággal, titkokkal és veszélyekkel, miközben összetevőket és recepteket gyűjt a kávézó menüjének tökéletesítése érdekében.

Emelj fel egy sárkányt - Gondoskodj róla és kiképezd a saját sárkányodat, amikor gyermekétől felnőtté nő. Fedezze fel, vadászhasson és fedezze fel az új területeket hű társával.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2018.11.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aksys
Cikkszám
DIGI05476
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ