Life is Feudal: Forest Village

Life is Feudal: Forest Village

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 452 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az élet feudális: az Forest Village egy játékban gazdag, városépítést szimulátoros stratégiai játék, magával ragadó túlélési szempontokkal. Vezesse az embereit: a menekültek kis csoportja, akiket arra kényszerítettek, hogy ismét egy ismeretlen szigeten induljanak.
Teremsse és formálja a földet, és bővüljön házakkal, legelőkkel, gyümölcsösökkel, gazdaságokkal, szélmalmokkal és sok más épülettel. Takarmányozás az erdőben, zsákmánykeresés, növények és háziállatok termesztése. Ahogy a tél kúszik, gondoskodjon arról, hogy elegendő tűzifával, faszénnel és meleg ruhával rendelkezzen a túléléshez, és ne feledje: a megfelelő adagokban a vitaminok hiánya betegségekhez vezethet, és akár teljesen el is törölheti a falut!
Felügyelheti faluját madártávlatból, vagy elfoglalhatja az egyik falubelit, hogy ellenőrizze és végrehajthassa a feladatokat első személyes nézetben, hogy felgyorsítsa a dolgokat, vagy csak felfedezzék.
Néhány izgalmas funkció:
Fejlett gazdálkodási rendszer. A különféle növények és gyümölcsfák eltérő mennyiségű nedvességet, munkaerőt és időt igényelnek a betakarításra kész éréshez. Legelőidet és tyúkjait vadászoknak kell megvédeniük az erdei ragadozók ellen.
Váltás a madártávlatból és az első személyű nézetből. Játszhatsz madártávlati nézetben, mindent figyelve és stratégiai utasításokat adva, vagy birtokolhatsz egy falusit és játszhatsz első személy szempontjából, mindennapi feladatokat elvégezve társaikkal együtt.
Földformálás és járda. A település körül földterülettel borítson földet, hogy nagyobb épületek épüljenek. Útburkolatot készítsen a falusiak mozgásának felgyorsítása érdekében, és ezáltal javítsa a település gazdaságát.
Betegségek, ételek és vitaminok. A betegségek gyorsabban terjednek hideg időben, különösen akkor, ha a falusiaknak nincs meleg ruhája, vagy élelmezésük túlságosan egyszerű és hiányzik a vitaminokból. Próbáljon meg mindenféle ételt (hús, hal, kenyér, zöldség és gyümölcs) tárolni, hogy a falusiak egészségesek maradjanak.
Dinamikus ökoszisztéma. A környező erdőkben folyamatosan sétáló falusiak az erdőbe mélyebben ijesztik a vadvilágot. A túlzott gazdálkodás vagy favágás a növény- és állatvilág kihalásához vezethet, csökkentve ezzel a hús, nyersbőr, gombák, bogyók és gyógynövények áramlását a készletekbe.
Valós idejű időjárási és évszakos rendszer. Az évszakok befolyásolják falu igényeit: a nyári aszály arra kényszeríti a gazdálkodókat, hogy öntözzék növényeidet, az esős napok pedig arra kényszerítik őket, hogy árokban ástassák a fölösleges vizet, és télen tűzifára és meleg ruhára lesz szükség falvainak.
Morál és a növekvő népesség. Örülje, hogy falusai boldogak legyenek, és családjuk növekszik - vagyis ha szükségleteiket kielégítik! Túlzsúfolt hostelekben él, a nem teljesített követelmények és a falusiak halálának tanúsítása is csökkenti az erkölcsöt és termelékenységüket.
Katasztrófák. A villám a magas dombokon álló épületekre sújthat. Tornádók pusztító nyomokat hagyhatnak a településen. A földrengések megsemmisíthetik házait, és akár a fákat is felboríthatják. Ügyeljen arra, hogy felkészüljön a kihívásokra!
Mod barátságos. A játékot úgy alakítottuk ki, hogy modder-barát legyen. A játékmódosítók hozzáférhetnek AI-hez, animációkhoz, feladatok és erőforrások kezeléséhez, navigációhoz, hangokhoz és sok más játékrendszerhez. Ezeket a rendszereket és eszközöket teljes mértékben meg lehet változtatni az LUA-ban írt játék szkriptekkel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.05.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bitbox
Cikkszám
DIGI05437
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ