Lichdom: Battlemage

Lichdom: Battlemage

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 126 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lichdom: A Battlemage egy első személyű görgő, amely a Mágusnak a reflektorfénybe helyezi oly módon, amit még soha nem láttak a játékokban. Határtalan varázslatos erővel és brutális ellenséggel minden sarkon, a győzelem a készség és a stratégia kombinációján múlik. Gondosan el kell készítenie a varázslatok hatalmas sorát, és meg kell tanulnia dobni őket a harc hevében.

Te vagy a varázslatok! A Lichdom: Battlemage varázslatos kézműves rendszer hatalmas testreszabási lehetőséget kínál. Minden mágus a kidolgozott mágia terméke, amely tükrözi az egyén játékstílusát. Akár biztonságos távolságból célozza meg ellenségeit, harcol és harcol, és szabadon engedi hatalmát a pontszerű távolságon belül, vagy ha ellenségeit egymás ellen dobja, a végtelen varázslat-testreszabás lehetővé teszi, hogy a mágusává válj, akinek lenni akarsz.


Xaviantről
Lichdom: A Battlemage-et az ipari veteránok csapata fejlesztette ki az atlantai Xaviant stúdióban. A csapat átvette a közösségi részvételt az Early Access program révén annak biztosítása érdekében, hogy a Lichdom: Battlemage teljes potenciálját elérje, mint egy igazán egyedi és izgalmas élmény a játékosok számára.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2014.08.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Xaviant
Cikkszám
DIGI05436
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ