Let Them Come

Let Them Come

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
391 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Let Them Come egy gyors tempójú pixeles art shoot 'em up. A rángatózó ujjak és a koncentrált harci taktikák a nap rendje, amikor az idegen-szerű lények hullám utáni hullámok megpróbálnak lerázni. A játékmenet egyszerűen felvehető, de nehéz elsajátítani - csak a legjobbak élnek túl, hogy harcolni lehessen egy másik nap. A különböző idegen lények lekaszál és hideg fegyverek csinálni, stílusos retro hátterekkel és egy kemény Rockin' zene, hadd jöjjön egy gyors és dühös pixel stílusú lövöldözős szteroidokjellemzők
Loadout testreszabás - Frissítse és testreszabhatja az arzenálját, amikor új elemeket nyit fel, hogy leszerezzék a hordákat!
Kénytelen támadás - Küzdelem a végtelen sokféle ellenség ellen a ravasz támadási mechanikával.
BoomBox - Kihúzódjon a választott zenéhez, amint szabadon engedi a pokol tüzet az ellenségre, és új keveréket gyűjt össze, amint csak megy.
Dinamikus megvilágítás - Taktikailag használjon nyomjelzőt és robbanásokat, hogy segítsen a közelgő célokat sötétebb irányban megcélozni
Vad vadászgombák - Szembetűnő esélyek a félelmetes főnök lényekkel szemben a végső szintű leszámolásban!
Online ranglisták - Mutasd meg lövöldözős képességeidet, és dicsekedj a barátaiddal, ahogy felmászsz a létra tetejére, és a legjobbak legjobbjaivá válsz!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017. 10. 03.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Versus Evil
Cikkszám
DIGI05420
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ