Layers of Fear

Layers of Fear

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 406 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vesz egy újabb italt, ameddig a vászon előtted van. A sarkon fény halványan villog. Számtalan műalkotást készített, de soha semmi ilyesmit ... ezt. Miért nem csináltad ezt korábban? Utólag ilyen nyilvánvalónak tűnik. Barátaid, kritikusok, üzleti partnerek - hamarosan mind látni fogják. De valami még mindig hiányzik ...

Felnézett, megdöbbent. Az a dallam ... Ez volt egy zongora? Úgy hangzott, mint ő ... De nem, ez lehetetlen. Elment. Mind eltűntek.
Fókuszálni kell. Meddig tart ez a pont? Túl hosszú, de nem számít. Nincs több figyelmetlenség. Majdnem kész. Érezheti. Az alkotásod. Az Ön Magnum Opus.

Tudsz segíteni festeni egy valódi félelem remekműjét? A rétegek a félelem egy első személyű pszichedelikus horror játék, amely nagy hangsúlyt fektet a történetre és a felfedezésre. Merüljön el egy őrült festő elméjében és fedezze fel őrületének titkát, miközben sétál egy hatalmas és folyamatosan változó viktoriánus kori kastélyon. Fedezze fel azokat a látomásokat, félelmeket és rémületeket, amelyek belefűzik a festőt, és fejezze be a remekművet, amelyre már régóta törekedett.


Játék jellemzők:
• Pszichedelikus horror - Az őrület érzése azt jelenti, hogy a fényképezőgép minden egyes fordulata teljesen megváltoztathatja a környezetét.
• Viktoriánus környezet - Fedezze fel a játék világát, amelyet a 19. századi remekművek, építészet és dekoráció ihlette.
• Eredeti és klasszikus művészet - Számos eredeti művészet és zene alkotja a történetet és a környezetet.
• Történet-központú feltárás - Csak a környezet felfedezésével fedezheti fel a festő sötét és tragikus múltjának részleteit.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.02.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aspyr Media
Cikkszám
DIGI05318
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ