Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 972 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Lara Croft és az Osiris-templom a kritikusok által elismert Lara Croft és a Fényőrző folytatása, valamint a Lara Croft-nal első négyszereplős tapasztalat. Lenyűgöző látványossággal és vadonatúj történettel együtt a játékosoknak együtt kell működniük a templom felfedezésében, az egyiptomi alvilág ellenségeinek hódításában, a rejtett rejtvények megoldásában és a halálos csapdák elkerülésében. Mindeközben a játékosok versenyeznek a kincsért, a hatalmas tárgyakért és a végső kérkedésért.

A Lara Croft és az Osiris-templom mélyen Egyiptom sivatagában található. Új kalandában Lara egyesíti erőit a rivális kincsvadász, Carter Bell, valamint bebörtönzött Horus és Isis istenekkel, hogy legyőzze a gonosz istenkészletet. Mivel Lara és társai a homokon át és az ősi sírok révén küzdenek a természet elemeivel, legendás istenségeket és mítosz lényeket harcolnak. A veszélyeztetett világ sorsa miatt Lara-nak vissza kell állítania Osiris-töredékeit, hogy megakadályozza Setét az egész emberiség rabszolgaságában.
Főbb jellemzők:
Kritikusan elismert franchise - a díjnyertes Lara Croft és a Guardian of Light, a minden idők egyik legkeresettebb digitális címe, folytatása.
Teljesen új kaland - Lara át kell küzdenie a halálos csapdákat és elhagyott isteneket, hogy feltárja a hiányzó Osiris darabot és megváltoztassa sorsát.
Klasszikus arcade akció - Az első 4 játékos többjátékos játékélmény, mely a Lara Croftot tartalmazza. Hagyd, hogy barátaid Carter, Isis és Horus játékként játsszanak, miközben Laraként játszik teljesen együttműködő történet módban - offline és online módon is.
Versenyképes Co-op - Versenyezz a barátaiddal zökkenőmentes drop-in / drop-out co-op segítségével, hogy nagyobb jutalmakat, kincseket és hatalmas tárgyakat szerezzen a karakter fokozása érdekében. Dolgozni fog együtt, vagy feláldozza barátait, hogy magasabb pontszámot szerezzen?
Fedezze fel az Osiris-templomot - Lara visszatér egy rajongói kedvenc helyszínére, lenyűgöző látványossággal, dinamikus időjárási és világállapot-változásokkal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.12.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI05294
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ