LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham

LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham
LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham
LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham
LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham
LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham
LEGO: Batman 3 - Beyond Gotham

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 043 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

A legkelendőbb LEGO Batman videojáték-franchise a világon kívüli, akciódús kalandban tér vissza! A LEGO Batman ™ 3-ban: A Gothamon túl a Caped Crusader egyesíti erőit a DC Comics univerzum szuperhősével, és felrobbant a világűrbe, hogy megakadályozza a gonosz Brainiacot a Föld pusztításán. A Lámpásgyűrűk erejével a Brainiac összezsugorítja a világot, hogy az egész univerzum miniatűr városának csavart gyűjteményéhez hozzáadódjon. Most a legnagyobb szuperhősöknek és a legfinomabb gazembereknek egyesülniük kell és utazniuk kell a különböző lámpásvilágokba, hogy összegyűjtsék a lámpásgyűrűket és megállítsák a Brainiacot, mielőtt még késő lenne.

• Izgalmas űrharc - Első alkalommal harcolj Batmannal és szövetségeseivel az űrben, valamint a különféle lámpásvilágokkal, beleértve Zamaront és Odymot.
• A DC Comics hősök és gazemberek robosztus listája - Játsszon és kinyisson több mint 150 egyedi karaktert, csodálatos képességekkel és képességekkel, beleértve az Igazságügyi Ligát és a BIG LEGO figurákat, például Cyborg, Solomon Grundy és még sok más.
• Egyedülálló történet új telkekkel és csavarásokkal - Meglepő álruhák, Brainiac elmeszabályozó képessége és a Lámpásgyűrűk ereje egy teljesen új csavart hoz a karakterekhez, amelyekről azt gondolta, hogy ismersz.
• Hack számítógépes terminálok - lépjen be egy virtuális világba, hogy elkerülje a labirintusokat, küzdjön az arénákban, és versenyezhessen a kód megtalálása érdekében.
• Bat-ízléses eszközkerék - Egy gombnyomással válassza ki és frissítse a kiválasztott karakter ruháit és képességeit.
• Különböző ikonikus helyszínek - Látogasson el az Igazságügyi Hallba, a Batcave-ba és az Igazságügyi Liga Őrtoronyba, hogy belépjen üzletekbe, trófea-helyiségekbe, valamint a hősök és a járművek testreszabói oldalára.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.11.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI05390
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows®XP SP3, Windows Vista/7/8

Processzor: Intel Core 2 Duo vagy Dual Core AMD

Memória: 2 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce 7600GS vagy ATI Radeon 1950, 256 MB VRAM

Tárhely: 10 GB szabad tárhely