L.A. Noire - (DLC) Bundle (DLC)

L.A. Noire - (DLC) Bundle (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 405 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szerezze be a LA Noire DLC Csomagot, amely hozzáférést biztosít a játékosoknak az alábbi letölthető tartalomhoz az LA Noire-hez.

A Broderick nyomozó ruha
javítja Cole Phelps ököllel való harcképességét és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. Az LA Noire egész területén Phelps elkerülhetetlenül olyan gyanúsítottakkal vagy érdekelt személyekkel találkozik, akik ellenállnak az elfogatózásnak. Phelps „kéz a kézben” készségfejlesztési képességeit ezekben az esetekben gyakorlatilag fel lehet hívni, és a Broderick-öltöny, amely javítja harci képességeit, segíteni fogja Cole-nek az éllet a gallér elkészítésében.

A Sharpshooter nyomozó öltöny
Élesíti a célját puskákkal és pisztolyokkal. Mindig a legrosszabb forgatókönyv az ügyben dolgozó nyomozók számára, elkerülhetetlenül vannak olyan esetek, amikor egy gyanúsított üldözése vagy szembeszállása fegyverlövészként növekszik. Ezekben a lövöldözős helyzetekben a Sharpshooter ruha extra pontosságot ad Cole-nak, hogy megbüntesse a bűnözőket.

A Badge Pursuit Challenge & Button Man Suit
az LA Noire 1947-es gyönyörű kikapcsolódása körül rejtett Los Angeles-ben 20 rendőri jelvény található, amelyeket megtalálni és gyűjteni lehet. Keresse meg mind a 20 jelvényt, hogy kinyitja a Dapper Button Man nyomozó öltönyét, amely extra lőszert biztosít minden fegyverhez. Mindegyik jelvény 5 további XP-t is biztosít az intuíciós pontok felszabadításához - különleges jóváírások, amelyek felhasználhatók arra, hogy Cole Phelps nyomozó kulcsfontosságú nyomozási betekintést nyújtson, amikor leginkább szüksége van rá.

„A meztelen város” alelnök
Julia Randall, a lenyűgöző fiatal divatmodell, amelynek lába előtt áll a világ, holtan találják magát, a saját kádjában úszó. A Gyilkossági Osztály számára úgy néz ki, mint egy tankönyv társadalom öngyilkossága - az elbűvölő élet csúnya véget ér -, de Malcolm Carruthers halottkémője továbbra sem meggyőződve. Phelps és Earle nyomozók feladata a helyszín elkészítése, és annak meghatározása, hogy Miss Randall sok gonoszsága végül megölte.

"A nyelv csúszása" forgalmi eset
Amikor egy ellopott autó kormányának mögött elfogott gyanúsított azt állítja, hogy vásárolta a járművet méltányos és négyszögletes formában, a Phelps és Bekowsky nyomozók nem kerülnek nyomon. Amikor egy rózsaszín papírt és eladási bizonylatot állít elő bizonyítékként, ülnek fel és veszik észre. Ezt követi egy nyomozás, amely felrobbant a bolondító autó tolvajok, a kettős beszélő autókereskedők és a Los Angeles-i és az állami vonalon átmenő lopóütő segítségével.

"Nicholson galvanizálás" gyújtogatás
Reggel 9.45-kor egy viharos robbanás követi Los Angeles-t. A városi blokkok lelapultak, és a füst és a hamu kitölti a levegőt. A Phelps és Biggs nyomozók az egykori Nicholson galvanizáló üzem helyére versenyeznek, hogy egy halom megválaszolatlan kérdést találjanak. Mi okozta a robbanást? Mire dolgoztak Nicholson alkalmazottai? És hol vannak a főkémikus, Dr. Harold McLellan és titokzatos női asszisztense?

"Reefer Madness" alelnök
A Narcotics helyettes tippet kap egy Freddie Calhoun-tól, a drogostól, a kesztyűtől és a körüli no-hoper-től. Úgy tűnik, hogy Freddie egyszer egyenesen játszik, és megosztja az információkat egy városi szintű marihuána elosztó gyűrűvel. Phelps és Earle nyomozó megkeresi, megkérdőjelezi és megtámadja a művelet tetejét, és a folyamat során megtanulja, hogyan tudják a csalók ötven font dope-szállítmányt csempészni szem elől téve.

„A konzul autója” forgalmi eset
A poros háttéren egy csillogó, új Packard modell elhagyatottan ül. Tulajdonos nélkül, rendszámok nélkül, még a kerekek teljes komplettje nélkül sem lehetett volna az autót a súrolókerethez és a zsákutcához vezetni. De a nyomozóknak van egy vezetőjük - a járművet regisztrálják a argentin Los Angeles-i konzulátuson. És itt van egy furcsa napló a helyszínről ...
Online nyilatkozat
A szoftver licencfeltételei elérhetőek a játék kézikönyvében és a http://www.rockstargames.com/eula oldalon . A speciális szolgáltatásokhoz, például kizárólagos, nem nyitható, letölthető vagy online tartalomhoz, szolgáltatásokhoz vagy funkciókhoz nem átruházható hozzáféréshez egyszeri felhasználású soros kód, pótdíj és / vagy online fiók regisztráció szükséges (13+). A speciális funkciókhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényelhet, és nem biztos, hogy minden felhasználó számára elérhető, és 30 napos felmondási idővel felmondható, módosítható vagy más feltételekkel is felkínálható. Szigorúan tilos a jogosulatlan másolás, fordított tervezés, továbbítás, nyilvános előadás, bérlés, játékért fizetett díjak vagy a másolásvédelem kijátszása.

Ez egy kitalált történet, amelyet 1940-es években állítottak fel Los Angeles-ben, feltalálva és kitalált történelmi szereplőket, csoportokat, helyszíneket, jeleneteket és eseményeket ábrázolva olyan módon, amely nem történelmileg pontos, és amelyet nem szabad tényszerűnek értelmezni. Minden márkanév a megfelelő tulajdonos védjegye, aki nem áll kapcsolatban ezzel a játékkal. A videojátékok készítői és kiadói semmilyen módon nem támogatják, nem engedik el, nem ösztönzik a videojátékban ábrázolt magatartást.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Kaland, Stratégia
Megjelenés
2011.11.08
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Rockstar Games
Cikkszám
DIGI05280
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ