Knights of Honor

Knights of Honor

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
699 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Királyként kötelességed vezetni az embereidet abban a küzdelemben, hogy az országot az alázatos kezdetétől hatalmi és presztízshelyzetre emeljék. A háború, a diplomácia és a növekvő gazdaság az az eszköz, amellyel növeli erejét és kibővíti befolyását. Az egyedülálló Knight-menedzsment rendszer vadonatúj lehetőségeket kínál Önnek személyes stratégiájának fokozására.
A különleges képességekkel megáldott lojális lovagok igazán állnak az Ön oldalán. Használd őket okosan a katonaságban, a saját földterületed igazgatásában és a diplomáciában, majd használd fel nehezen megszerzett tapasztalataikat, hogy tehetségüket tovább fejlesszék, ahogyan azt megfelelőnek látod.
A birtokok és kastélyok alapos fejlesztése kielégíti az embereket és biztosítja az Ön által elhatározott stratégiai előnyöket. A megfelelő infrastruktúra hamarosan elősegítheti a virágzó gazdaságot. Az egzotikus erőforrások és emlékek az egész játékvilágban el vannak osztva, és különleges kényelemmel jutalmazzák a teljes királyságot.
Vezesd a kezedben kiválasztott csapatokat csatába, és meghódold az ellenséges birodalmakat. Hatalmas erődöket viharoljon vagy ostromoljon rájuk, és ellenségeit éhezze ki, vagy akár meg is mérgezze a vizet. Védje meg saját birodalmát a betörő erőkkel szemben, és bölcsen használja a taktikai készségeit.
Használd diplomáciai érzéseidet kereskedelmi megállapodások megkötésekor vagy katonai szövetségek megkötésekor. Válasszon férjeket a lányainak okosan, a házasságon keresztül erősítve hatalmát. Vigyázz mindig az orgyilkosok és kémek figyelésére - és ne kapaszkodj magadba.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2005.10.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI05232
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ