Kingdom Come: Deliverance Royal Edition

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 149 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Royal Edition tartalmazza a díjnyertes Kingdom Come: Deliverance és minden kiadott DLC-t

Kingdom Come: Szabadítás
Te vagy Henry, egy kovács fia. Tomboló polgárháborúba lendülve tehetetlenül nézi, ahogy a betolakodók megrohamozzák a falut, és lemészárolják barátait és családját. Szűken elkerülve a brutális támadást, megragadja a kardját, hogy visszavágjon. Hozd meg szüleid halálát, és segíts a taszító erők visszaszorításában!


A múlt kincsei
Kincses térképek az urakról, akiket Zsigmond magyar király elűzött, és ezeknek a hazafiaknak, banditáknak és cselszövőknek rejtett kincseihez vezettek.


A hamutól
Újonnan kinevezett végrehajtóként el kell döntenie, hogy mely épületeket emelje és milyen embereket vigyen be, valamint a falusiak közötti vitákat is el kell rendeznie. Minden épület egyedi, saját fejlesztésekkel, anyag- és munkaigényekkel jár, így nehéz döntésekkel kell szembenéznie.


Merész Sir Hans Capon szerelmes kalandjai
A DLC törekvése azon törekvések körül zajlik, amelyekkel a legszebb szobalányt csalogathatja, akire valaha is figyelte, és sikere nem csak a szeretet művészetének saját elsajátításán múlik - az ő megbízható szárnyasának, önnek is - Henrynek kell biztosítania hogy a merész Sir Hans Capon szerelmes kalandjai boldog véget érnek!


Bastards bandája
Kingdom Come: A Deliverance harmadik DLC-je a harci és kisebb összecsapásokra összpontosít. Sir Radzig régi ellenségei kizsákmányolják birtokait, ezért egy régi ismerős, Rychwaldi Kuno segítségét kéri, aki egy hírhedt zsoldos együttes vezetője. Természetesen szükségük van útmutatóra, és ki a jobb a munkához, mint Henry?


Női tétel
Lelkesedéssel és méltósággal felfegyverkezve mosolyogva az ajkán néz szembe a következő napokkal. És mivel Isten titokzatos módon mozog, egyikünk sem tudhatja, hogy milyen sokat kell viselnünk. De gyakran azok találkoznak rendkívüli sorssal, akiktől a legkevésbé számítunk rá ...

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2019.05.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI05206
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ