Keep Talking and Nobody Explodes

Keep Talking and Nobody Explodes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 302 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Keep Talking an Nobody Explodes-ban egy játékos be van zárva egy szobába egy ketyegő bombával amit muszály hatástalanítani. A többi játékosok a "szakértők" akiknek utasításokat kell adniuk, hogy hogyan iktatsák ki a bonbát azzal, hogy a Bomba Hatástalanító Kézikönyvben való információt kisilabizálják. De van egy probléma: a szakértők nem láthatják a bombát, ezért mindenkinek el kell magyaráznia mindent -gyorsan!

A körök gyorsan váltakoznak, feszült, ritkán vicces és szinte mindig hangosak! Mindenki talál magának egy szerepet, ha hatástalanít, ha a kézikönyvet fejti meg.

Puzzle megoldó- és kommunikációs képessés – és talán néhány barát – segíteni fog a teszten ahol játékosok versenyeznek bombák hatástalanításán miközben gyors, tiszta és hatékony kommunikááció zajlik köztük.
Funkciók
Kihívást jelentő rejtvények - Lássuk, mire mentek a kommunikációs képességeitekkel és a... barátságaitokkal?
Minden alkalommal más bomba - Procedurálisan generált rejtvényeknek köszönhetően soha nem lesz két ugyanolyan bomba.
Helyi többjátékos parti játék - A bomba hatástalanítás csapatmunka, egyedül nem megy!
Csak egyszer kell megvenni - Ha tudsz beszélni a bomba hatástalanítóhoz, lehetsz a szakértője. Próbáljátok ki a kedvenc kommunikációs programotok segítségével!
Mod támogatás - Próbálj ki modulokat, küldetéseket, és sok mást, amit játékosok csináltak a Steam Workshop-ban!
VR Támogatott - Élj át egy páratlanul elragadó élményt, elszigetelve a Szakértőidtől. Cseréljetek körönként és oszd meg az élményt a barátaiddal!
Küldetés és Szabadjáték Módok - A küldetések nehézsége fokozatosan növekszik, ahogy új modulok és nehezítések vannak bevezetve. Old fel a Szabadjáték Módot, hogy be tudd magadnak állítani magadnak a tempót egyéni bombák készítésével.

A Bomba Hatástalanítási Kézikönyv elérhető a http://www.bombmanual.com/hu/ weboldalon, és ki lehet nyomtatni, vagy megtekinteni egy tableten, vagy bármely más készüléken.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie
Megjelenés
2015.10.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Creat Studio
Cikkszám
DIGI05143
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ