Iron Sky Invasion: Deluxe Content

Iron Sky Invasion: Deluxe Content

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
631 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Negyedik Birodalom a holdból repül, hogy köszönjön és megsemmisítse a földi életet, amint tudjuk, és úgy gondoljuk, hogy tennie kell valamit. Rúgja be a Hold-Náci seggét az űrbe az új Iron Sky Invasion Digital Deluxe kiadással !

Bővítse a Iron Sky Univerzumot, és ugyanakkor tartsa biztonságban és kényelmesen a földet! Az új játékon belüli tartalom a hold-nácik félelmetes csapását, a hatalmas új „Katar” űrhajót, egy 250 000 dolláros háborús ládát tartalmaz a náci gyilkos golyók, rakéták és fejlesztések megvásárlásához, valamint 25 értékes mentőalkatrészt, hogy segítsen felkelni a lábát. a holdnacisták legyilkolásáról a asszony elnök mentési misszióban.

Ezután térjen vissza, és ünnepelje meg győzelmét egy úriember italával (nem tartozék), az impulzusos hangzással, Mp3-dal, a film és a játék fantasztikus művészetével a digitális műkönyvben, díszítse a padot a film és a játék posztereivel, 8 exkluzív háttérkép és élvezze a tartalom „készítését”, sok fotóval és videóval együtt!


A Digital Deluxe Edition tartalma:
KATAR űrhajó - Nyisd ki ezt a hatalmas háborúmotort, és feledésbe tegyék a holdnacist . A tér hideg vákuuma után a pokol kedvesnek és barátságosnak tűnik!
Nagy pénz! - Frissítse hajóit új fegyverekkel, páncélokkal és még sok másnal, 250 000 dollár hideg készpénzzel! Hozd tovább!
25 mentőalkatrész - ezeket a cuccokat nehéz elhozni , tehát itt van 25 mentési alkatrész a trükkös asszony elnöknek, a Salvage Mission-nak, vagy pedig azokat bármelyik űrállomáson eladhatja nagy öreg halom készpénzért! A lehetőségek szórakoztatóak!
Digitális könyvfüzet - Ez a csomagolt könyvfüzet 72 oldal műtárgyat tartalmaz az Iron Sky filmről és a Iron Sky Invasion a játékról! Nézd meg a csinos képeket!
Soundtrack (MP3) - A teljes filmzene MP3 formátumban rögzítve. Kapcsolja be és szökje ki.
8 Full HD háttérkép - Tegye asztalára szabadságbástyát 8 különféle HD háttérkép segítségével.
Tartalom „készítése” - Nézze meg, hogy mi történt ezzel a csomagokkal, tele interjúkkal, képekkel és így tovább.
Digitális játék és film poszter - Magyarázat!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.11.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
TopWare Interactive
Cikkszám
DIGI04995
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ