Impossible Creatures

Impossible Creatures

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
733 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A fantasztikus 1930-as évek világában elhelyezkedő „Impossible Creatures” egy 3D-s, valós idejű stratégiai játék, amelyet a Relic Entertainment, a Homeworld, a War of War és a Hősök társaság alkotói készítenek, és amely egy játékot egy rosszindulatú gazemberek ellen ábrázol egy kétségbeesett kampányon keresztül. távoli és sokszínű szigetek lánca. A Föld legfélelmetesebb állatait építőelemekként használva a titkos harcban létre kell hoznia egy genetikailag megváltoztatott mutáns szörnyek sereget egy gyanútlan világ védelme érdekében.

Steam Edition jellemzői:
Teljesen átalakítva a modern rendszerekkel való együttműködéshez
Rovar invázió, Mod SDK (C ++) és az összes javítás
Újratelepített multiplayer és NAT átjáró a sima online élmény érdekében
A Steam Friends meghívása megvalósult
Steam felhő támogatás

Főbb jellemzők:
Több ezer egység: A „lehetetlen lények” több mint 50 állatot tartalmaz, amelyek kombinálhatók hatalmas számú mutáns lény létrehozására, amelynek eredményeit csak a játékosok kreativitása korlátozza.

Stratégiák, amilyen szélsőséges, mint az ön képzeletében - Azáltal, hogy ezeket a lényeket hatalmas és eredményes hadseregbe építik, a játékosok meghatározzák stratégiájukat és azt, hogy miként akarják kezelni ellenfeleiket.

Fedezze fel a gazdag 3D-s világokat - A rendkívül részletes, teljesen 3D-s dinamikus világ lehetővé teszi a játékosok számára, hogy harcba kerüljenek négy gazdagon részletezett környezetben, mindegyik speciális növény- és állatvilággal.

Hatalmas egyjátékos kampányok - A játékosok tucat teremtményt és hegedűsöt irányítanak 15 küldetésen 14 különálló szigeten.

Példa nélkülözhető visszajátszhatóság - a „Impossible Creatures” határtalan lények kombinációit, seregeit és stratégiáit, valamint online játékot és egyszerűen használható küldetés-szerkesztőt kínál, amely korlátlan lejátszási lehetőségeket kínál.

Egyedi többjátékos lehetőségek - Legfeljebb hat „lehetetlen lények” játékos képes valós időben háborút folytatni. A multiplayer komponens korszerűsíti az alapépítést, lehetővé téve a játékosoknak, hogy offline lényeket készítsenek, és tárolja őket a jövőbeli online csatákhoz.

Átruházható egységek - A játékosok finomíthatják seregeiket az egyjátékos kampányban, és kipróbálhatják stratégiáikat ugyanazon seregekkel egy többjátékos játékban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2003. 01. 07.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI04883
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ