Hunting Simulator

Hunting Simulator

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 038 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A vadászat valódi szimulációja, a Hunting Simulator órákon át nyitott vadon történő merülést kínál a játékosoknak egy- és többjátékos módban, sok vadászati ​​területtel és több száz célkitűzéssel. Az Unreal 4 Engine alkalmazásával kifejlesztett játék bemutatja a legismertebb vadászati ​​régiókat, például Colorado hegységét, Franciaország tölgyeseit és Alaszka havas síkságát. Minden vadászterületet számos különféle és realisztikus megjelenésű állat lakott, amelyek mindegyike hiteles viselkedéskészlettel rendelkezik.
37. Pálya az állati fajok
A síkságok kicsi és ülő játékai, nagyvadok, ragadozók, vízimadarak ... minden faj csak a természetes élőhelyében található.
Fedezze fel 12 különböző régiót
Minden régió valódi vadászterületeken alapul: Alberta nagy tavai és boreális erdői, Texas, Colorado és a hegyvidéki régiók kanyonjai és száraz síkságai, Alaszka, a Skót Felföld, valamint az Alpok és a francia tundra és erdők tölgyerdők.
GEAR UP
Válasszon a 17 különböző lőfegyver közül (hosszú íjak, íjak, sőt Browning és Winchester puskák), és közel 50 alapvető kellék a modern vadász számára, beleértve a hívókat, csalik és szélporok.
LÉGJÖNJEN JOBB vadásznak
Tanulja meg vadászvakok használatát, nyomon követheti és kövesse az állati ösvényeket, és alkalmazkodjon az elemekhez, mivel az időjárás és a napszak dinamikusan változik. Minden vadászati ​​zóna egyedülálló ökoszisztéma, amelyet fel lehet fedezni és elsajátítani.
Töltse ki a célokat
Tapasztalja meg a vadászat izgalmát egy 111 küldetésből álló kampánymóddal, különböző célokkal. Néhány vadászati ​​forgatókönyv nagyon különleges állatokhoz vezet!
Kísérlet különböző játékmódokkal
Javítsd a lövöldözős képességeidet a „lőtérben”, vagy dobd magad mindenféle ragadozónak a „szabad vadászatban” való üldözéséhez.
Vadászat a barátaiddal
Induljon kalandra három baráttal vagy a világ minden tájáról származó játékosokkal, online co-op multiplayer módban. Együttműködés és különböző szerepek megosztása a vadászok között a különböző állatfajok sikeres megközelítéséhez természetes környezetükben.
A vadászat új generációja
Az első a vadászati ​​játék műfajában drón használata a környezet felfedezéséhez!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2017.06.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bigben Interactive
Cikkszám
DIGI04787
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ