Hunt: Showdown (Incl. Early Access)

Hunt: Showdown (Incl. Early Access)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 065 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Vad, lidérces szörnyek járják a louisianai mocsarakat, és te egy olyan robusztus fejvadászok csoportjának tagja vagy, akik kötelesek megszabadítani a világot borzalmas jelenlétüktől. Tiltsa el ezeket a lényeket a világunkból, és bőkezű fizetést kap - és lehetőséget kap arra, hogy még borzalmasabb és erősebb fegyvereket vásároljon. Nem sikerül, és a halál megfosztja karakteredtől és felszerelésedtől egyaránt. Tapasztalataid azonban mindig a vadászmedencédben maradnak - úgynevezett Vérvonaladnak.

NAGY KOCKÁZAT, MAGAS JUTALMAT, MAGAS Feszültség

A Hunt versenyképes, mérkőzéseken alapuló játékában a PvP és a PvE elemek keverednek, és egyedülállóan feszült élményt teremthetnek, ahol életed, karaktered és felszerelésed mindig a vonalon áll. Minden Bounty Hunt mérkőzés kezdetén legfeljebb 12 játékos indult nyomon követni szörnyű céljait. Attól függően, hogy melyik módot és csapatválasztási lehetőségeket választotta, ez a 12 szólójátékosok és két vagy három fős csapatok kombinációját tartalmazza. Miután megtalálták és legyőzték az egyiket, jutalmat kapnak - és azonnal célpontjává válnak a térképen maradt minden más vadásznak. Ha nem figyel a hátadra, találsz benne egy kést, és az utolsó emléked arra fog emlékezni, hogy valaki más elmegy a nyereményeddel. Minél nagyobb a kockázat, annál magasabb a jutalom - de egyetlen hiba mindenbe kerülhet.

A Hunt gyors játékmódja rövidebb mérkőzést kínál, amelynek során akár tíz egyéni játékos is versenyez a felszerelés megsemmisítésével, valamint négy szakadás megtalálásával és bezárásával, miközben a csökkenő fejedelemért küzdenek. Az első vadász a végső hasadásig elnyeli az energiáját, de a küldetés teljesítéséhez túl kell élnie az utolsó visszaszámlálást - míg a többi vadász megpróbálja kivinni őket, és magukhoz vehetik a díjat. Amikor az időmérő elfogy, a nyertes megtartja vadászát, míg a többi elpusztul.

FOLYAMAT

Még a halálban is előreléphet a Vadászok sorában a Vérvonaladon keresztül. Bár egy karakter meghalhat, tapasztalataik átkerülnek a vérvonaladba, ahol a többi vadászodat alkalmazhatod. Ha élve lekapcsolja a térképről, a megszerzett pénzt és tapasztalatokat arra használhatja fel, hogy új vadászokat állítson össze, és felkészülhessen a következő mérkőzésre. Ha meghal, mindent elveszít, csak a tapasztalatait.

SÖTÉT LÁTÁS

 

A Sötét látás lehetővé teszi a vadászok számára, hogy belelássanak a világok közötti fátyolba, és láthatóvá tegyék azt, amelyet a halandó szemmel nem láthatnak a beavatottak. Használja a Sötét látást, amikor szörnyeket követ, és egy kísérteties fény irányítja a következő cél felé. A Dark Sight a fejet viselő játékosokat is jelzi, így kiszolgáltatottabbá teszi őket a lesekkel szemben, miközben megpróbálnak elmenekülni.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.08.27
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
Crytek
Cikkszám
DIGI04782
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ