Homefront: The Revolution

Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 357 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Sztori

Négy évvel a brutális katonai megszállás után Amerika térdre áll.

Philadelphia - a Függetlenség szülőháza - gettómá vált, ahol a felügyeleti drónok és a páncélozott járőrök a népességet a sarkon tartják, minden erõszakot vad erõvel zúzva.

Egyszer büszke állampolgárai rendőri államban élnek, és arra kényszerülnek, hogy csak a túlélés érdekében működjenek együtt, a szabadságukkal kapcsolatos álmaik régóta kihaltak.

De a Vörös Zóna hegyvidékein, a bombázott utcákon és az elhagyott metrónál ellenállás alakul ki. Egy gerillák, amelyek eltökélt szándékukkal küzdenek a szabadságukért a túlzott esélyek ellenére, és meggyújtják a második amerikai forradalmat.

De a szabadságnak mindig van ára ...

Áttekintés

Homefront®: A Revolution egy nyitott világban működő első lövöldözős játék, ahol a gerilla harcban az ellenállás mozgalmat vezetnie kell egy felsőbb katonai erő ellen.

Egy élõ, lélegzõ, nyitott világ reagál cselekedeteire - Ön és ellenállási sejtje lázadást válthat ki az utcákon, és az utódlást forradalommá változtathatja, ahogy az elnyomott civil lakosság harcol.

De az ellenségnek megvan az az előnye - kiváló technológia, tűzerő, nehéz páncél és légi támogatás. Meg kell tanulnia a gerillaharc művészetét - csapda, szabotázs, beszivárgás, megtévesztés - és harcolnia kell egy futó csatával a háború által sújtott Philadelphia külvárosokban.

És az egyjátékos kampány még csak a kezdet - a Co-Opban Ön és barátai alakíthatják ki saját Ellenállás-sejtüket, és híressé válhatnak a forradalom hőseinek.

Jellemzők

• Fedezze fel egy élő, lélegző nyitott világban - tapasztalat igaz nyitott világban játék egy FPS, életre elképesztő CryEngine-meghajtású látvány

• Bér Guerrilla Warfare - ez nem lineáris shooter; megtanulják a gerilla-hadviselés és használata csapda, beszivárgás és cserbenhagyásos taktikát ellen ellenfelet izgalmas un megírt tűzharc

• Építsd a Resistance - toborozni forradalmárok az oka, létre bázisok és safehouses, elfog és megszokott halálos arzenál, és épít improvizált, házi fegyverek a Gerilla szerszámkészlethez.

• Gyújtsd meg a forradalmat- az elnyomott állampolgártól a forradalmi vezetőig, egy epikus egyjátékos kampány a második szabadságharc történetét meséli el. A dinamikus, fejlődő világ reagál az Ön cselekedeteire, amikor egy elnyomott nemzet felkel, ha dacol a megszállás ellen.

• Online Co-Op - vegyen részt a csatában online, alakítson ki ellenállási cellát a barátaival és szerezzen jó hírnevet a forradalom hőseként.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.05.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI04714
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8/10

Processzor: Intel Core i5-4570T (2.9 GHz) vagy AMD FX-6100 (3.3 GHz)

Memória: 6 GB RAM

Grafika: GeForce GTX 560 TI (1024 MB) vagy Radeon R7 260X (2048 MB)

Tárhely: 40 GB szabad hely