Hitman: Codename 47

Hitman: Codename 47

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
597 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A titokzatos Hitmanként lopakodó és taktikai problémamegoldást kell használnia a megbízás megadásához, végrehajtásához és kilépéséhez minimális figyelemmel és maximális hatékonysággal. Az árért hozzáférhet a legrontosabb eszközökhöz, de az, hogy hogyan használja őket, meghatározza, hogy milliomosként vonul-e vissza vagy véglegesen nyugdíjba vonul-e.
A Hitman a világ legjobban teljesített és leggazdagabb bérgyilkosa; azonban a csalás és a genetikai hentes aggasztó múltja sújtja. A zseniális történet a szívmegállító cselekvés öt fejezetén fog tovább fejlődni. Ne feledje, hogy a szerződéses találatok világszerte inkább a gyors értelemről jár, mint a gyors indítóujjról.
Jellemzők
Az egyes feladatokat gondosan tervezze meg, figyelembe véve a különféle fegyvereket, megfigyelési adatokat és a teljesítés több útját.
Élesítse képességeit egy átfogó fegyver- és agilitási edzésen.
Hozzáférés a feketepiaci fegyverekhez, csalókhoz, csapdákhoz és személyzetéhez innovatív valutajutalmazási rendszer segítségével.
A mesterséges intelligencia újradefiniálja a "Gondolkodó lövöldözős" műfaját.
Megragadó és érett cselekmény a lenyűgöző filmszínű látvány által vezérelt.
A forradalmian új 3D-s motor teljes tárgyfizikát, deformációkat, fegyverek modellezését és páratlan karakter animációkat kínál

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2000.11.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI04681
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ