Hitman 2

Hitman 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 952 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

FÉNYEBB RÉSZLETES SANDBOX HELYSZÍNEK
Utazzon egzotikus helyekre szerte a világon, és élvezze a gazdag és részletes környezetet, amely tele van lehetőségekkel. A nagy teljesítményű Miami autóversenytől a Mumbai forró utcáinak és a veszélyes kolumbiai esőerdőknek köszönhetően a HITMAN 2 mindegyik helyét finoman kidolgozták, rendkívül magas hűséggel.


A MEGKÖZELÍTÉS SZABADSÁGA
Teljes ellenőrzése alatt áll, és a világ reagál bármire, amit csinálsz. Használjon lopakodó technikákat, improvizációt és minden kreativitását, hogy látványos és ötletes módon vegye le a célokat, különféle szerszámok, fegyverek és váratlan álruhák felhasználásával.


ONLINE Többrétegű
Az online co-op a Hitman sorozathoz jön először az új Sniper Assassin módban, amely a játékosokat a távolsági célok kiküszöbölésére és a testvéreik kiküldésére nagy távolságból koordinált mesterlövész lövésekkel segíti. Verseny érzés? Race, hogy megszüntesse 5 célokat az ellenfél előtt az intuitív Ghost módban.


TOVÁBB
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez: Gyakori Erőszak vagy Gore, Általános Érett Tartalom.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.11.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI04667
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ