Hidden Object Bundle 5 in 1

Hidden Object Bundle 5 in 1

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 243 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ez a csomag 5 jól ismert rejtett tárgy játékot tartalmaz:

Sacra Terra: Halál csókja:
Olyan erős szeretet létezik, hogy legyőzze a legerősebb gonoszt. A Sacra Terra gyűjteménye: A halál csókja során ez a szerelem egy nő szívében született, aki vőlegényét megmentette az emberi szenvedést tápláló természetfeletti erőtől. Vezesse fel őt, miközben feltárja misztikus dimenzióit vizuálisan lenyűgöző módon, hogy összekapcsolja más szerelmeseket és gyengítse az entitás fogását. Amint hasznos tárgyakat talál és rejtvényeket old meg, megfordítja a korai halálesetek tragédiáját, javítja a törött kerítéseket a barátok között, és egy érzelmileg megfogó fejezetben összehozza a férjét és a feleségét, akik évezredek óta váltak szét.

Hegyi bűnözés: Kötelező:
Valaki megöl egy hegyi üdülőhelyen a vendégeket, és akkor lehet a következő, ha nem oldja meg a rejtély rejtélyét e hűvös thriller közepette! Vedd egy olyan orvos szerepét, akit egy távoli szállodába hívtak, hogy hajlamosabbak legyenek a betegre, és tartsd szem előtt a józanságod, amikor az első áldozati pillanatokat fedezted fel, amikor megérkezel a visszavonulásra.
Amikor nyomokat keres, repedt agyi hajlító rejtvényeket és olvas újságkivágásokat, amelyek a szálloda szörnyű múltját fedik le, két kérdés fog alakulni az agyadban: Milyen kapcsolatok vannak a szállodával? És miért állította az egyik áldozat, hogy te vagy a gyilkos? A válasz sokk lesz! Játsszon ma a hegyi bűnözéssel az igazság felfedezéséhez!

Sötét angyalok: Árnyék álarca:
Mentsd meg a világot a démoni erőktől ebben az izgalmas rejtett tárgy kalandban! Használd a fegyveredet, a Chakrámot, hogy ne csak a zsigereket eltávolítsd, hanem rejtvényeket is megoldhass, az időben térj vissza, hogy levágd a térdükön lévő démonokat, és oldd meg a csodálatos sorsod rejtélyét. Gazdag interaktivitással és lenyűgöző animációval tele, a Sötét Angyalok elejétől a végéig ragadja meg!

Furcsa park: Törött dallam:
A kísértetjárta vidámpark a csavart terrorrészlet háttere a Weird Parkban: Törött dallam!
Vegyük egy magándetektív feladatát, amelyet felkutattak a "véletlen" halálesetek kivizsgálására, amelyek a parkban dolgozók előtt álltak, mielőtt a városi tisztviselők leállították. Keressen nyomokat, amikor felfedezi a hátborzongató karneváli környezeteket, rejtvényeket old meg, miközben titokzatos jokerrel halad végig az árnyas utakon, és keressen rejtett tárgyakat, amelyek segítenek megoldani egy olyan portál rejtélyét, amely az őrület túllépő birodalmához vezet. Ragasztó történetével, intenzív légkörével és kihívást jelentő rejtvényeivel a Weird Park: Broken Tune olyan játék, amelyet rejtett tárgy rajongói nem szabad kihagyni!

Twisted Lands: Shadow Town:
Miért szívver gyorsabban, ha egy sötét szobába peer? Mi okozza a nyakán a haját, ha valami láthatatlan suttog a fülében? És miért ugrani, amikor valami, ami nem lehet valódi, megjelenik a látás sarkában?
Üdvözöljük a Twisted Lands: Shadow Town-ban, az első játékban egy új sagaban, amely feltárja a félelem érzelmeit. Vezesse az ember cselekedeteit, amikor feleségére keres egy elhagyatott szigetet, aki eltűnt, amikor hajója a partra zuhant. Útközben gyűjtsön el rejtett tárgyakat, oldja meg a hajnövelő rejtvényeket, és végezzen egyet a gerincet hűtve a másik után, miközben egyre közelebb kerül a sokkoló következtetéshez!

BÓNUSZI JÁTÉKOK

A 2. reflexió mögött: Boszorkány bosszúja:
A boszorkány bosszúvágya nehézségeket okoz egy fiatal anya és fia számára ebben a kísérteties rejtett tárgy kalandban! Vezesd az anyát, miközben időben és térben üldözi a boszorkányt, hogy megmentse fiát a halálnál rosszabb sorstól!

Vampire Saga: Pandora's Box:
Fedezze fel a hátborzongató helyeket és keressen rejtett tárgyakat ebben a magával ragadó rejtély-thrillerben. Mivel a hűvös bűncselekmény a varázslatos történet középpontjában áll, a Vampire Saga nem célja a gyenge szíve!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag
Műfaj
Kaland, Könnyed
Megjelenés
2015.02.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Alawar Entertainment
Cikkszám
DIGI04643
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ