Hearts of Iron IV (Colonel Edition) Uncut

Hearts of Iron IV (Colonel Edition) Uncut

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 848 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Ezredes kiadás
Az Ezredes kiadás a következő elemeket tartalmazza:

- Heavy Cruiser Pack (kozmetikai):
Hét nehéz cirkáló áll rendelkezésre mind a tengely, mind a szövetségesek számára - többek között Exeter, Prinz Eugen és Mogami.
- Soviet Tank Pack (kozmetikai):
Nyolc harckocsi szovjetként való játékhoz, a könnyűtől a Super Heavyig.
- US Tank Pack (kozmetikai):
Nyolc tank az USA-ban való játékhoz, a könnyűtől a Super Heavyig.
- British Tank Pack (kozmetikai):
Nyolc tank az Egyesült Királyságban való játékhoz, a könnyűtől a Super Heavyig.
- Német tartálycsomag (kozmetikai):
Nyolc tartály, amikor Németországban játszanak, a könnyűtől egészen a Super Heavyig.
- Francia tartálycsomag (kozmetikai):
Nyolc tank, amikor Franciaországban játszik, a könnyűtől a Super Heavyig.
- Háttérképek: A játék művészetével készített háttérképek.
- Ezredes fórum ikon:
A Paradox saját fórumán használható ikon.

A győzelem kéznél van! A nemzet vezetésének képessége a legfőbb fegyvere, a Hearts of Iron IV stratégiai játék lehetővé teszi, hogy a 2. világháborúban bármely nemzet irányítását átvegye; a világtörténelem legvonzóbb konfliktusa.

A csatatér szívétől a parancsnoki központig a dicsőségre és háborúra vezeti nemzetét, tárgyalásokat folytat vagy betámad. Megvan az ereje, hogy megbillenje a második világháború egyensúlyát.

Itt az ideje, hogy megmutassa képességeit, mint a világ legnagyobb katonai vezetője. Feleleveníti vagy megváltoztatja a történelmet? Megváltoztatja a világ sorsát azáltal, hogy mindenáron győzelmet arat?

Főbb jellemzői:

- Teljes stratégiai háború: A háborút nemcsak szárazföldön, tengeren és a levegőben lehet megnyerni. Ez a férfiak és a nők szívében és elméjében is elérhető.
- Hiteles, valós idejű háborús szimuláció: Hagyja, hogy a második világháború legnagyobb parancsnokai az akkori eszközökkel hadakozzanak a háborúban; harckocsik, repülőgépek, hajók, fegyverek és újonnan felfedezett tömegpusztító fegyverek.
- Vegyük át bármely nemzet irányítását: Válasszon a győzelemre törekvő legnagyobb hatalmak, vagy a vihar ellen próbálkozó kis nemzetek közül.
- Fordítsd a világot a harctéredre: Tapasztalja meg a második világháború teljes időtartamát egy topográfiai térképen, amely tartalmazza az évszakokat, az időjárást és a terepet. A hó, a sár, a viharok egyaránt lehetnek erős szövetségesei és könyörtelen ellenségei.
- Tárgyaljon vagy erőltesse akaratát: Tapasztalja meg a fejlett politikai és diplomáciai rendszereket, alakítson frakciókat, folytasson kereskedelmet erőforrásokért és nevezzen ki minisztereket pártjára.
- Intenzív online küzdelem: Csata versenyképes és kooperatív multiplayerben akár 32 játékosig. Többplatformos multiplayer.
- Adjon nemzetének egyedülálló előnyt: Tapasztalja meg a rugalmas technológiai rendszert, ahol minden nagyhatalom megkapja saját egyedi identitását. Fejlesszen ki részletes történelmi tankokat és repülőgépeket kutatás és hadsereg tapasztalatai révén.

Mindenki megkapja:

- Lengyelország: Egyesült és kész:
Egy ingyenes DLC egyedülálló fát jelent Lengyelország számára, új 3d modelleket kínál a tankokhoz és repülőgépekhez, 2d eszközöket és extra vezető portrékat a történelmi pontosság érdekében.
- Fórum Avatar
- Tapéta

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2016.06.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI04557
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ