Hard West

Hard West

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 704 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük a vadnyugatban, mint még soha nem látta. Amikor az események tragikus fordulata egy ember természetfeletti káosz és bosszú útjára vezet, brutálisan le kell vadítania mindazokat, akik bántalmazták őt. Kövesse Warrenet, amikor az emberi lélek legsötétebb mélyedéseibe süllyed, és próbáljon túlélni egy kemény döntésekkel és még súlyosabb következményekkel teli világban. Mivel ebben a világban a halál állandó jelenléte, és az emberi megértést meghaladó erővel készített fekete paktumok örökké kíséri a körülöttük levőket.

Küzdelem és túlélés 8 egyedi történet-alapú forgatókönyv révén , és próbálja ki a kezét 40 egyedi tervezésű kör-alapú harci küldetésben. Utazzon mélyebben a Hard West világába, és találkozzon egy olyan színes játék szereplőivel, akiknek sorsa szorosan összefonódik a tiéddel. Együtt megosztó döntéseket kell hoznia a játékban lévő ősi hatalmak végső terveinek feltárása érdekében, miközben egy mély elbeszélő történetet derít le, amely több végződést tartalmaz, attól függően, hogy mit választottál a játék során.
Játék jellemzők
Egyedi „furcsa” nyugati világ: Fedezze fel a világot, ahol a nyugati legendák démonokkal, arcán rítusokkal és sátáni kultusokkal találkoznak, és ahol a halottak ismét a Földön járhatnak. Áron.
Izgalmas turn-alapú harc: Az 1-4 csapat tagjai irányítsák az izgalmas körökre épülő harci találkozásokat, és elsajátítsák a hatalmas nyugati ihletésű különleges képességek sorozatát, a lövöldözős feladatoktól kezdve a túlélhetőségig minden esély ellen, az ellenfelek sorozatában eredeti taktikai térképek egyedi történet-alapú célokkal.
Speciális képességek összegyűjtése és egyesítése: szerezzen új különleges képességeket azáltal, hogy összegyűjti és elrendezi az egész játék során megszerzett egyedi kártyákat a fő- és választható célok, feltárás, cserekereskedés, kincsvadászat és még sok más teljesítésével. Ezek a kártyák kombinálhatók, hogy még erősebb kombók jöjjenek létre, és további lehetőségeket biztosítsanak a harcban.
Választás és sors: Tapasztalja meg a mély történetet, ahol a harci forgatókönyvek alatt és között meghozott döntések visszhangzik a jövőbeli események során, és megváltoztatják a színes karakterek megosztó csoportjának végső sorsát.
A döntetlen szerencse: Használjon olyan harci rendszert, amely messze túlmutat a tiszta valószínűségnél, és szerencsét mutat, mint egyedülálló őrt a vonzó és kihívásokkal teli harcnak.
Dinamikus takarás: A harci folyamat változtatása egy kiterjedt takarórendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi a környezetben levő tárgyak hatékony fedezetének létrehozását, így a csata közbeni manőverezés és manőverezés valóban erőteljes taktikává válik
Árnyékfigyelés: Használja ki a lángoló nyugati napot, hogy az ellenségek elől láthassa őket az általuk dobott árnyékok és a hangok között
Ricochets: Használjon fémtárgyakat, hogy a mesterlövészek lövöldözhessenek a látóhatáron túl a fokozott taktikai harci lehetőségek és a változatos tervezés érdekében
40 Történelmileg ihlette fegyverek: Rendeljen és alkalmazzon eklektikus halálos fegyvereket, puskákat, pisztolyokat és mesterlövészpuskákat, amelyek mindegyike valódi külföldi prototípusokon, terveken és ötleteken alapszik

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2015.11.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
Cikkszám
DIGI04516
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ