Hacknet (Deluxe Edition )

Hacknet (Deluxe Edition )

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 928 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Hacknet egy átfogó, terminál alapú hacker szimulátor PC-hez. Merüljön el egy nyúlkapában, miközben követi egy nemrég elhunyt hacker utasításait, akinek halála nem biztos, hogy a média beszámolója volt. Old school parancssorok és valódi hackelési folyamatok segítségével megoldhatja a rejtélyt minimális kézfogással és gazdag, titkokkal teli világgal.


Halott Bit, a bolygó leginvazívabb biztonsági rendszerének létrehozásáért felelős hacker. Amikor 14 napig nem sikerül újracsatlakoznia a rendszeréhez, beindul a hibabiztos, és automatikus e-mailben küld utasításokat egy magányos felhasználónak. Mint felhasználó, rajtad múlik, hogy megfejted-e a rejtélyt, és biztosítsd, hogy a Hacknet-OS ne kerüljön rossz kezekbe.

A személyes adatvédelem ingatag jellegét, a vállalati kapzsiság elterjedtségét és a hackerek rejtett erejét az interneten feltárva, a Hacknet igazi hackerszimulációt nyújt, miközben olyan támogatási rendszert kínál, amely lehetővé teszi a kezdők számára a valós alkalmazások megismerését és a játék során talált parancsok.

A Hacknet, a PC-hez magával ragadó, terminálon alapuló hackelési szimulátor hivatalos hangsávja 14 számot tartalmaz.

Jellemzők

  • Valódi hackelés - a tényleges UNIX parancsok alapján a Hacknet a valódi hackelésre összpontosít, nem pedig a hollywoodi stílusú változatára. Ez valóban magával ragadó élményt teremt, és a játékosokat a tűzfalak áttörésének megkísérlésében teszi megfelelővé.
  • A bit rejtélye - egy hacker meghalt, és a média riportjai nem adódnak össze. Amikor az ő „szelleme” - egy automatikus hibabiztos rendszer - felveszi Önnel a kapcsolatot, a földalatti hackerek sötét és zavaros világába vonul.
  • Teljes merülés - kitartó virtuális világba sodródik, ahol nincsenek „szintek” vagy nyilvánvaló játékelemek az illúzió megtörésére. Kövesse a Bit e-mailjeinek útmutatásait, vagy csak merüljön le a nyúl lyukán, üldözve a nyomokat és információrészleteket, amelyeket a különböző rendszerek felfedezése során talál.
  • Kompromisszumok nélkül - a játék és a tanulási görbe megtervezése lehetővé teszi, hogy anélkül, hogy kezedet tartanák és néma lennének, élvezhetik a játékot, miközben örömet szereznek az ismerőknek.
  • Gyilkos dallamok - egy olyan zenei műsor ütemére, amely underground művészekkel, többek között Carpenter Brut-tal (Hotline Miami) és Remi Gallego-val (AKA The Algorithm) játszik.
    A Soundtrack a Másvilág Ügynökséggel együtt készült.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2015.02.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Surprise Attack
Cikkszám
DIGI04479
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ