Grim Dawn

Grim Dawn

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 797 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen be az apokaliptikus fantáziavilágba, ahol az emberiség a kihalás szélén áll, a vasat arany felett értékelik, és a bizalom nehezen megszerezhető. Ez az ARPG bonyolult karakterfejlesztéssel, egyedi tárgyak százaival, ravaszkodással és küldetésekkel rendelkezik választással és következményekkel.
Főbb jellemzők
Kettős osztály - Kombinálja a hat különálló osztály bármelyikét osztályonként több mint 25 készséggel és módosítóval. A bázisosztályok katona, bontó, okkultista, éjszakai blade, arkanisták és sámánok.
Száz elem készségek - Bővítse az osztályodat sokoldalú, több mint 250 egyedi készséggel, amelyeket tárgyak és kiegészítők biztosítanak.
Gyűjtse össze több száz elem - Közös, varázslatos, ritka, epikus és legendás fosztogatási osztályok. Plusz több mint 20.000 lehetséges mágikus affix kombináció és több mint 200 ritka affix.
Kiválasztott és következményes küldetések - Kemény döntésekkel kell szembenéznie, amelyek jelentős hatást gyakorolnak a világra. Az úton lévő idegenek, kétségbeesett családok és akár egész falvak is élhetnek vagy elpusztulhatnak az Ön cselekedete alapján. Jelenleg több mint 35 küldetés van, több mint 75 oktatási jegyzettel.
Barátságos és ellenséges frakciók - Szerezzen szívességet az emberi frakciókkal, hogy felszabadítson további küldetési vonalakat, eladó kedvezményeket és speciális frakció alapú elemeket és kiegészítőket. Néhány semleges frakció szövetségessé válhat, de ha az egyik segít, akkor a másik ellensége lesz. Az ellenséges frakciók emlékezni fognak tetteire és elmélyítik a gyűlöletüket, és nagy csomagokat és elithősöket küldnek el vadászni.
Odaadás , a készségek testreszabásának további rétege lehetővé teszi bónuszok és erős másodlagos effektusok megszerzését az osztálytudáshoz. Ezeket egy óriási csillagkép-térképből nyitják meg, pontokkal, amelyeket az egész világon elrejtett elpusztult vagy sérült szentélyek felkutatása és helyreállítása révén szereztek.
Újjáépítse a világot - Segítsen az emberi enklávoknak a túlélésben és a virágzásban, biztosítva a létfontosságú szükségleteket, újjáépítve a szerkezeteket és megmenekülve a túlélőket, akik később szolgáltatásaikat az Ön ügye érdekében nyújthatják.
4 személyes multiplayer - Csatlakozzon a barátaival, vagy új szövetségeseket hozzon létre dicsőséges multiplayer-ekben. A többjátékos találkozók a legfontosabb kihívást jelentik a csapatmunkád számára.
Gyors tempójú zsigeri küzdelem - Ellenséges vér fröccsent, rongybaba fizika és kielégítő ellenséges halálhatások. Smash az ajtók és harcolj házról házra, hagyva utat bontott bútorok utána.
Forgatható kamera - Ha úgy dönt, hogy felméri a világ szépségét, és mindig a legoptimálisabb szögből harcol. A szinteket még mindig úgy tervezték, hogy a játékosokat ne kényszerítsék a kamera elforgatására; tisztán választható.
Titkok és veszélyek bőven - 200+ ellenséges hős és főnök, kézzel konfigurálva, saját egyedi halálos képességeikkel. 20+ titkos terület rejtőző falak mögött, rejtett rések és titokzatos, zárt ajtók. Fedezze fel az akadályokat vagy javítson szerkezeteket új utak megnyitásához.
Rogue-szerű börtönök - süllyedjen speciális zárolt kihívásos pincékbe, amelyekhez ritka kialakítású kulcs szükséges, ahol az ellenség szintje növekszik a haladás során, és a játékosok teleportálása le van tiltva. Nincs más kijárat, csak a börtön befejezése vagy megpróbálás.
Dinamikus időjárás - A világ életre kelt régióspecifikus éghajlattal és különféle időjárási hatásokkal. Egy napsütéses napon felhős égbolt jelentkezhet enyhe esőzésekkel, ami rohamos zivatarhoz vezet. A változó szélfúvók fűt fújnak, és olyan tárgyakra hatnak, mint a szélmalmok.
Receptek alapján készített ravaszkodás - Gyűjtsön össze több mint 250 ravaszkodási receptet, amelyek lehetővé teszik a megváltott komponensek egyedi kézműves tárgyakká történő kombinálását, majd később ezeket az alapvető kézműves cikkeket magasabb szintű receptekkel felhasználhatja a csodálatos erejű termékek kitöltésére.
Ügyességi pontok visszaszerzése - A pontok visszaszerzésének képessége enyhíti a félelmet és a frusztrációt, hogy korai, nem tájékozódott készségválasztást kell választaniuk, amely véglegesen beillesztheti a karaktert.

A Crate Entertainment egy kis indie stúdió, amelyet a Titan Quest vezető játéktervezője alapított, és olyan társaságok veteránjaival foglalkozik, mint a Blizzard North, az Irrational és a Harmonix. Csatlakozzon a Grim Dawn közösséghez, és adjon visszajelzést a játék folyamatos fejlesztéséről. Segítsen alakítani a fejlődés jövőjét, és legyen az elsők között, akik híreket kapnak a Grim Dawnról, a fórumon folytatott közvélemény-kutatásokon és megbeszéléseken való részvétel révén. http://www.grimdawn.com
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Az ellenségek megölése a játékban vért és halált okozhat.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2016.02.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Crate Entertainment
Cikkszám
DIGI04384
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ