Gothic (Universe Edition)

Gothic (Universe Edition)
Gothic (Universe Edition)
Gothic (Universe Edition)
Gothic (Universe Edition)
Gothic (Universe Edition)
Gothic (Universe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
805 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Myrtana királyságában háború zajlott. Az ork hordák betörtek az emberi területre, és a föld királyának sok ércre volt szüksége ahhoz, hogy elég fegyvert kovácsoljon, ha hadserege ellenállna ennek a fenyegetésnek. Aki a legsötétebb időkben megszegi a törvényt, arra ítélik, hogy szolgálatot teljesítsen Khorinis óriási büntetés-végrehajtási telepén, és kibányászza az annyira szükséges ércet.

Az egész területet, amelyet "Kolóniának" neveznek, varázslatos gát vesz körül, két kilométer átmérőjű gömb zárja el a büntető kolóniát a külvilágtól. Az akadály kívülről bejárható - de ha bent van, senki nem tud elmenekülni. A sorompó kétélű kard volt - hamarosan a foglyok éltek az alkalommal és lázadást indítottak. A gyarmat három versengő frakcióra oszlott, és a király kénytelen volt tárgyalni ércéért, nem csak követelni.

A sorompón át bedobják ezt a börtönt. Háttal a falnak támasztva túl kell élnie és ingatag szövetségeket kell kötnie, amíg végre el tud menekülni.

Gothic II: Gold Edition

A Gothic II: Gold Edition a kezedbe hozza a Gothic II izgalmát és a Night of the Raven kiegészítőt!
Lebontotta a mágikus akadályt, és elengedte a Bányavölgy foglyait. Most az erdők és a hegyek egykori bűnözői okoznak gondokat Khorinis fővárosa körül. A városi milícia tehetetlensége miatt alacsony az ereje - a városon kívül mindenki tehetetlen a banditák támadásai ellen.

Gótikus 3

A név nélküli hős legendává válik!

Myrtana, felfordult világ: az északi sötét földekről orkok elárasztják, Rhobar király utolsó követőivel megvédi Vengardot, az emberek egykori erődjét. A káosz nélkül uralkodik: a lázadók ellenállást tanúsítanak, a déli hasiszinok pedig nyíltan együttműködnek az orkokkal.

A híresztelések, miszerint Khorinis névtelen hőse úton van a szárazföldre, reményt és aggodalmat szül. Kinek az oldalára áll? Ki fogja érezni haragját, ki élvezi kegyét? Csak egy biztos: tettei örökre megváltoztatják Myrtanát ...

Felszabadulás vagy megsemmisítés - a gótika világának sorsa a kezedben rejlik! Készítse el saját egyéni játékélményét különböző megoldási útvonalakon keresztül.

Dinamikus, akciódús harci rendszer: választhat a gyors támadások, a halálos forgószél közeli harc vagy a távolból történő lövés között.

Merüljön el minden idők legszínesebb és leghitelesebb fantáziavilágában - Myrtana vár rád!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2010.11.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI04311
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 98/ME/XP/2000

Processzor: Pentium II 400MHz Processor

Memória: 128 MB RAM

Grafika: 16MB 3D képes grafikus gyorsító

Tárhely: 1 GB szabad hely