Ghostship Aftermath

Ghostship Aftermath

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
704 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ghostship Aftermath - a játék, amely új szintre hozza a SCI-FI SURVIVAL HORROR-ot. Készüljön fel a túlélési horror új fajtájára, gazember-szerű elemekkel!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

A jövőben az emberiség több mint 350 éve átvette az űrutazást és a felfedezéseket. Sok világot gyarmatosítottunk és eloszlattuk magunkat a galaxisban. A Gyarmati Védelmi Erõk (CDF) felelõsek a Föld és kolóniáinak biztonságáért, és az egyetlen védelmi vonalunk az ismeretlen ellen.

2368 március 1-jén elvesztette a kapcsolatot a legtávolabbi kolóniával, amely az Icarus rendszerben található. A Dreadnought osztályú űrhajót, a Goliath CDF-et 2368 március 3-án küldték el, hogy vizsgálja meg. A CDF nem sokkal azután, hogy 2368-ban lépett be az Icarus-rendszerbe, elvesztette a kapcsolatot a Góliáttal. Most feltételezik, hogy Szellemképesség!

További CDF-erők küldése előtt szokásos eljuttatni egy előzetes tudományos értékelő csoportot (ASET), amely 2 gyarmatosító részlegből (CSD) áll, és megvizsgálja, vannak-e biológiai vagy tudományos fenyegetések, amelyek akadályozhatják a mentési műveletet.

Ön a Jake Abbots szerepét játszik, aki a CDF Goliath fórumát látja el, míg partnered, Dr. David Riggs a CSD Alexis-nél marad, mint misszióvezérlés. Rádiókapcsolat van Dr. Riggs-szel és ő célokat ad, tanácsot ad és segítséget nyújt az út során. Vagy legalább ez volt a terv. Amint hamarosan kiderül, bármi történhet a kísértethajó fedélzetén ...

Tevékenységei döntenek sorsáról ebben a nemlineáris sci-fi túlélési horror játékban, amelynek valódi következményei vannak. Korlátozott az oxigénszintje, és a sprint négyszer gyorsabban használja, míg a sisakja nem újratölthető, nem cserélhető 1 órás elemlámpa akkumulátorral rendelkezik. Tehát kezelje jól őket, hogy elkerülje a fulladást, vagy haldoklik a sötétben rejtőző láthatatlan borzalmakhoz. Végül is a halott halott halott. A permadeath-rel nincs átadás, ha meghalsz, új játékot kell indítanod, de véletlenszerű eseményekkel és több történet-vonallal a halál csak új kezdete, és minden játék valami újat kínál!

Jellemzők

- Azonnali cselekvés mód, gyorsabban léphet be az akcióba néhány fegyverrel, és nem szabad permadeath ebben a játékmódban, amelyet a Halloween frissítés tartalmaz.
- Véletlenszerű események és több történet-ágazat - két játék sem lesz azonos.
- Túlélési horror - nem szokásos FPS, tehát óvatosan válassza ki a harcot.
- Nagy hangsúly a légkörre és a merítésre, egy hatalmas és leginkább funkcionális katonai űrhajóra.
- Nyílt világ - fedezze fel és fedezze fel a titkokat és nyomokat fegyverek, pajzsok és gyógyszerek megtalálására.
- Roguelike-szerű - olyan elemekkel, mint a Permadeath és a véletlenszerű ellenség.
- Túlélési elemek - korlátozott elemlámpa-elem és oxigénkezelés.
- Signature Helmet View - élő játékszoba mesterséges fedvény nélkül. (lásd a képernyőképeket)
- Fizika - Normál gravitáció és nulla G.
- Problémamentes DLC - lehetővé teszi az ingyenes barangolást ellenségek vagy célok nélkül. Ráadásul ingyenes.
- Ingyenes kiegészítő tartalom, mely 2014. október 30-án jelenik meg a Halloween számára.
- A virtuális valósághoz (VR) készült, mind a nem VR verziót, mind a VR verziót megkapja, így amikor az Oculus Rift 2015-ben elérhetővé válik, készen állsz!

***** FIGYELMEZTETÉS: EZ A JÁTÉK VÉLKÉSZÜLÉKET ÉS VÉRTELMEN NINCS! ******

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
1995.11.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Black Lab Games
Cikkszám
DIGI04192
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ