Genesis Rising

Genesis Rising

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
583 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Háromezer évre a jövőben, az emberiség véres ösvényt vágva tör az ismert univerzum egyeduralma felé. Magát isteni, törvények felett álló fajnak kiáltva ki, alacsonyabb rendűnek tekintenek minden idegen fajt. Genetikailag háborúra tervezett, élő űrhajóin az emberiség útnak indul az utolsó független galaxis, az Univerzum Szíve meghódítására.
Iconah kapitány szerepében a te feladatod, hogy felderítsd a Szív helyét és létének célját. Egy élő flottának parancsolva valós időben változtathatod meg csillaghajóid DNS-ét, új, erősebb képességekkel ruházva fel azokat. A Végső Kereszteshadjárat csak most kezdődik!
Egyedülálló űrbeli valós idejű stratégia, ami gazdag háttértörténettel rendelkező epikus hadjáratba ragad magával.
Nemlineáris egyjátékos hadjárat több mint 30 leágazó küldetéssel.
Skálázható RTS játékmenet: a nyersanyaggyűjtés, technológiafejlesztés és harc még a legtapasztalatlanabb RTS játékosnak megfelelően is beállítható.
Együttműködő mód, melyben két játékos együttműködve irányíthat egy flottát!
Húsznál több egyedivé tehető organikus hajó, melyekhez több mint 50 különféle fegyver és képesség áll rendelkezésre, így flottaépításkor lehetőségek ezrei közt válogathatsz.
A hajómodellek valós időben alakulnak át ahogy a választásod szerinti új gének beillesztésre kerülnek.
Köss szövetséget a számos gépi irányítású idegen fajjal, hogy megszerezd a támogatásukat, vagy megfoszd őket nyersanyagaiktól!
Bővítsd genetikai képességeidet ellenséges hajók elfoglalásával, technológiájuk elrablásával növelve meg génbankod változatosságát.
Gamespy alapú többjátékos mód tizenkét játékosnak, számos többjátékos pályával, melyeken megküzdhetsz az egyeduralomért.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2018.03.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Green Lava Studios
Cikkszám
DIGI04171
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ