Genesis Alpha One (Deluxe Edition)

Genesis Alpha One (Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 729 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Deluxe kiadás magában foglalja:
Artbook
Soundtrack
Rocket Star Corporation DLC

A háborúk, a korrupt rendszerek és a pusztító szennyezés által sújtott közeljövőben a befolyásos vállalatok létrehoztak egy Genesis programot egy utolsó árokban, hogy megmentsék az emberiséget.

Mint a Genesis-csillaghajó kapitánya, feltérképezetlen űrbe utazik a végső küldetés során. Építsen és kezeljen egy űrhajót, gazdaságok forrásait, foglalkozzon a félelmetes idegen fertőzésekkel, klónozzon lényeket és fedezze fel egy hatalmas, véletlenszerűen létrehozott univerzumot.

Go Rogue


Hatalmas, randomizált galaxisok biztosítják, hogy a Genesis Alpha One minden futása egyedi legyen. Válasszon a három nehézség közül, vagy testreszabhatja a játékot a játékstílusához az egyéni játékmóddal. Fedezze fel az új bolygót, kerülje meg az aszteroida mezőket, és élje át a mechanika és a Framen, az űrhajózókkal való találkozásokat, akik felszállnak a hajóra, hogy elpusztítsák a hajódat és az összes lakosát. A halál a vége, és amint az összes klónod meghalt, a küldetés véget ért. Ugyanakkor a következő lejátszás során feltárott tárgyakat viszi át, valamint új vállalatokat nyit fel, mindegyik kísérlettel hatalmasabbá téve.

Építés, frissítés, felfedezés

Egy kis hajóval kezdve el kell építeni és karban kell tartania egy intergalaktikus ládát, tucatnyi fejleszthető űrhajó-modul kombinálásával, beleértve a személyzet negyedeit, műhelyét, hangárjait, klónlaboratóriumait és üvegházát.
Az intuitív épületmenü segítségével könnyedén összecsukhatja a hajó darabjait, hogy testreszabhassa. Fejlessze ki hajóját, majd fedezze fel elsőként személyiségét.

Csata idegen fertőzések


Az idegen fertőzések gyorsan terjedhetnek, és szennyezik a hajót és a személyzetet. Fontos, hogy törölje le őket, mielőtt elborult, és a hajója megsemmisül. Fegyverek és védekezés arzenálját kutathatják az idegen fenyegetések leküzdésére. Engedjen szabadon egy sor hatalmas fegyvert, kutatjon idegen betegségeket, hogy meggyógyítsa a legénységét, új képességeket szerezzen fel, és hadifogókat telepítsen az idegen csapatok pusztítására.

Klónozzon és hozzon létre új életformákat.


Ahogy a hajója növekszik, úgy a legénységének is. Úttörő klónozási technológiát alkalmazva személyzetének kibővítése megfelel a hajó igényeinek.
Kifogja a DNS-mintákat az idegen állatoktól, akikkel a galaxisban találkozik, és ossza össze őket a legénység tagjaival, hogy az emberiség számára lehetőséget biztosítson a fejlődésre, olyan képességekkel, amelyek messze meghaladják a korábban elképzelt képeket.

Merítsen mélyre a hely nagyságát az értékes erőforrások


érdekében Ha a hajó kibővítése és a legénység fenntartása érdekében fel kell fedeznie a veszélyes területeket. Gyűjtsön össze olyan elemeket, mint a réz és az urán, valamint a betakarító növényeket, hogy fenntartsák az életet a hajón. Találhat idegen tárgyakat és műszereket azokból a felfedezőkből is, akik korábban elmentek, és nem élték el a mesét.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték, Szimuláció
Megjelenés
2020.02.24
Aktiválási régió
Europa, Amerika
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI04170
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ