Game Character Hub (Portfolio Edition)

Game Character Hub (Portfolio Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Game Character Hub: A Portfolio Edition a végső program a 2D játék eszközök létrehozásához és szerkesztéséhez. Beépített generátort biztosít a karakter és a lapkakészlet létrehozásához. Míg a programot az RPG Maker XP, VX, VX Ace és MV kompatibilisre állították, a programban található elemeknek más 2D játékmotorokkal is működniük kell. Az RPG Maker eszközei csak az RPG Maker használatára szolgálnak.
Új és javított
Game Character Hub: A portfólió kiadás akkor kerül felvételre, ahol elődje megmaradt, és többszörös fejlesztéseket, továbbfejlesztéseket és vadonatúj funkciókat tartalmaz! Itt egy rövid áttekintés:
Karakterkészítés
Könnyen létrehozhat karaktereket a programban szereplő generátor alkatrészek kiválasztásával. Egyszerűen válassza ki a sablont, adjon hozzá elemeket, és kész! Saját egyedi sablonokat és alkatrészeket is létrehozhat. Vegye figyelembe, hogy szinte ugyanaz a logika vonatkozik a mozaikkészletekre, tehát nem feltétlenül kell karaktereknek lennie!
Rugalmas rétegek
Könnyen testreszabhatja az alkatrészeket igényei szerint; például az átlátszóság megváltoztatása, az alkatrészek átnevezése, egyesítése és törlése.
Animált előnézetek
Az Előnézet ablakban láthatja, mi folyik, anélkül, hogy meg kellene állítania a dolgát! Szüneteltetheti az animációt, és megváltoztathatja a különböző beállításokat, például az animáció sebességét, a háttér színét és akár a zoomot is! Az Animációkezelés funkcióval egyedi animációs előnézeteket is beállíthat. Hasznos, ha azt akarja látni, hogy az Ön motívumai vagy viselkedése zavartalanul áttér-e egymásra!
Erőteljes Palette Szerkesztő
A palettaszerkesztőnkkel könnyebben hozhat létre saját palettákat és módosíthatja az értékeket. Sőt, hogy a palettaszíneket az összes látható vagy meghatározott rétegből előállíthatja. Kiválóan megtalálja a szükséges színeket!
Teljes cikkgyűjtemény
Hatalmas cikkek gyűjteménye megkönnyíti álmai karakterének létrehozását! Keverje össze és egyeztesse a darabokat, és készítse el saját hősét!
Erőteljes véletlenszerű karaktergenerátor
Gyorsan kell létrehoznia egy csomó NPC-t? Nem probléma, használja a Game Character Hub: Portfolio Editions különféle karakterek hatalmas választékát, ha egyesíti hatalmas tárgyak könyvtárunkat.
Egyéb szolgáltatások a következők:
Csempekészlet egyesítése
Unod már a fáradt lapok manuális összeolvasztását is? A Game Character Hub beépített lapkakészlet-egyesüléssel takarítja meg a munkát!

Karakterformátum-konvertáló
játék A Karakterközpont lehetővé teszi a karakterkészletek egyszerű konvertálását a különféle RPG Maker motorokhoz.

Rugalmas GUI elrendezés
Változtassa meg a program elrendezését az ön ízlése szerint!

Kiterjedt előzményablak A
műalkotások fejlesztésének ideje alatt bármikor könnyedén visszavonhatja és újrakészítheti a művet.

Game Character Hub: A Portfolio Edition teljes mértékben kompatibilis a Game Character Hub Regular Edition DLC-vel -

Hamarosan elérhető:
Steam Workshop támogatás
Steam OS támogatás

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Animáció, Tervezés és illusztrálás
Megjelenés
2016. 10. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Degica
Cikkszám
DIGI04102
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ