FortressCraft Evolved!

FortressCraft Evolved!

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 060 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Ez valójában nem ugyanaz a játék, amelyet eredetileg már vásároltam. Az ezen időtartam alatt végrehajtott változtatásokkal a játék sokkal szórakoztatóbb
, hogy már vannak olyan gépek, amelyek enyhítik szinte minden olyan nagy építési bosszúságot, amely régen létezett. A FALCOR-ok, tolvajok, kotrók, fúrók stb. Annyira sokat tettek az
automatizálás érdekében, hogy szinte nehéz elhinni, hogy ezt a cuccot valaha is kézzel végeztem. "
Teljesen új túlélési élmény ...


A FortressCraft tovább fejlődött, és a korai hozzáférés elhagyása óta 22 ingyenes Tartalom javításon ül. Ez magában foglalta a radikális vizuális változtatásokat, a felület teljesen megmunkálását, valamint egy vadonatúj renderelési rendszert. Ráadásul óriási erőfeszítés történt a játék érthetőbbé és hozzáférhetőbbé tétele érdekében az új játékosok számára, új felhasználói felülettel, új bemutatóval, új küldetésekkel és frissített környezettudatos kézikönyvvel. Ezen dolgok kombinációjának arra kell törekednie, hogy friss, új élményként érezze magát. Készüljön fel egy új felfedezési és túlélési élményre!

FortressCraft fejlődöttegy egyedülálló keveréke a Voxel Tájkép, Torony Védelem, Kézműves, Logisztikai, Felfedező, Harci és Összeszerelési soroknak. A játékosok összecsapással kezdődnek egy furcsa idegen világon, és csak egy kis maroknyi indítógéppel maradnak itt. Kézi szkennerekkel meg kell találniuk az ércforrásokat, le kell helyezni az érckivonókat és a szállítószalagokat az alapanyag automatizálására az olvasztóműbe; vigye át a friss rúdkat többgépes összeszerelő sorokon keresztül, majd kövessen új technológiákat, amelyek segítenek nekik felfedezni a bolygó felszíne alatt ezer métert.

A fejlett HoloBase lehetővé teszi a játékosoknak, hogy szemmel tartsák gyáraikat, amelyeket meg kell védeni az idegen támadások hullámaitól, többszintű rakéta- és energiatornyokkal. A túlélés érdekében tovább kell fejleszteniük az új és egyedülálló energiarendszereket, a napenergiától a sugárhajtóművekig, és az a célja, hogy egy több ezer köbméter méretű Orbital energiaátalakítót készítsenek a bolygón kívüli energia sugárzásához, és elindítsák a játék következő szakaszát. .

Mindez egy hatalmas, nagy távolságú, méretezhető játékmotorral működik, amely egyformán otthon van a csúcsminőségű vagy alacsony kategóriájú számítógépeken, és teljes multiplayer támogatást nyújt!

Tapasztalja meg a legnagyobb világot, amit valaha látott bármilyen számítógépes játékban - valaha!
Hozzon létre egy futurisztikus bányászati ​​műveletet, amely hatalmas gépek ezreiből áll.
Teljes Tower Defense stílusú harc egy voxel-univerzumban.
Hi-tech gépekkel keresse meg és dolgozza fel az erőforrásokat több ezer méterre.
Fedezze fel több ezer métert függőlegesen, legyőzve az egyre nehezebb kihívásokat.
Hivatalos Texture Pack és Mod Mod támogatás
Korszerű világítás és árnyékolás, nagy felbontású térképek felhasználásával a gépekhez és a környezethez
Innovatív „Építs nekem” szolgáltatás a gyors, pontos építkezés megkönnyítéséhez
Super Build eszközök, amelyek lehetővé teszik az primitív formák azonnali létrehozását

"Egy olyan világban, ahol a korai hozzáférés és az indie rendszerint elhagyott, befejezetlen szemetet jelent, ez a játék indítása utáni fejlesztése sok AAA címet és céget felülmúl."

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.11.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Digital Tribe
Cikkszám
DIGI03953
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ