Football Manager 2020

Football Manager 2020

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
13 054 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Futtasd a futballklubod, az utad. A Football Manager 2020-ban minden döntés új funkciókkal és csiszolt játékmechanikumokkal számol, amelyek minden eddiginél jobban jutalmazzák a tervezést és az előrehaladást, felhatalmazva a menedzsereket mind klubjának, mind saját egyedi identitásának fejlesztésére és finomítására.

Sétálj le az alagútból egy élő, lélegző futball-világ felé, veled a szívében. Körülbelül a véleményed számít!

Ez egy olyan világ, amely jutalmazza a tervezést és a tudást, de más játékokkal ellentétben nincs előre meghatározott vég vagy szkript, amelyet követni kell - csak végtelen lehetőségek és lehetőségek. Minden klubnak van egy elmondható története, és rajtad múlik, hogy elkészíti.

Azt mondják, hogy a futball az álmok játék. Nos, a vezetők az álmodozók különleges fajtája.

Nem látnak problémákat, csak lehetőségeket: esélyt, hogy bebizonyítsák magukat a világ legjobbjaival szemben, új focista filozófiát fejlesszenek ki és ösztönözhessenek, tehetségeket támogassanak a rangokon keresztül, a klubot nagyobb magasságokba emeljék és véget vessenek ezüst.

Hogy jutsz el a csúcsra, rajtad múlik ... a döntéseid és azok következményei a saját tulajdonában lesznek ...

Helyezze magát a világ 50 legnagyobb futball-országába
Vigyázzon a siker új korszakára minden szinten 2500 klubban
Jelentkezzen a legjobbakra, és formálja a jövőt - több mint 500 000 valódi játékos és személyzet felderítő
Készítse el taktikai vízióját, és élvezze azt az edzési pályán
Rúgjon minden labdát a mai legmerülõbb és legokosabb mérkőzésmotorunkkal
FEJLESZTÉSI KÖZPONT

Teljes mértékben irányítsa az ifjúsági csapat műveleteit egy új, mindenre kiterjedő központban. Táplálja a fiatal csillagokat attól a pillanattól kezdve, amikor megérkeznek a klubodba, és az ifjúsági rangokon keresztül, amíg készen állnak az első csapat fellépésére.


CLUB Látás

Fejlesszen ki kultúrát, működjön együtt az igazgatótanáccsal a folyamatban lévő célok elérése érdekében, és jelöljön meg egy tanfolyamot a klub számára az elkövetkező évszakokban történő fejlődéshez. A klub látása messze túlmutat az ülésteremben; befolyásolva az átadásokat, a játékstílust és a verseny elvárásait, amikor arra törekszel, hogy erősítse klubod identitását és megfeleljen a többéves mérföldköveknek.


JÁTÉK IDŐPÁLYA

Teljesen új módszer a játékosok helyzetének meghatározására az Ön csapatában. Építsd be a jelenlegi és a jövőbeli játékidőt a szerződés teljes időtartama alatt, meghatározva egyértelmű utat a Fringe Playertől a Star Playerig, és mindent, ami a közöttük van.


HÁTTEREM SZABÁLYAI

Az új szerepek, tanácsok és interakciók révén a munkatársak sokkal aktívabbak és fontosabbak, mint valaha. A több területen folytatott fokozott együttműködés közelebb hozza a játékot a valós életben működő hátsó csapat felépítéséhez.
GRAFIKAI JAVÍTÁSOK

Az átalakított játékos- és menedzser-modellek, továbbfejlesztett világítás és átalakított hangmagasság-vizuális elemek együttesen a legrealisztikusabb és legszebb mérkőzés élményt nyújtják.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2019.11.19.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI03912
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ