Football Manager 2011

Football Manager 2011

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 360 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Football Manager 2011 a díjnyertes Football Manager sorozat legújabb iterációja. A Football Manager világszerte meghaladja a 6 millió példányt, az utóbbi öt évben az Egyesült Királyság PC-listájának élén áll.

A pályára lépő menedzserek most először valós időben tudnak tárgyalni a szerződésekről a játékosokkal. És a valós futballügynökök sokaságával való együttműködés révén a Sports Interactive betekintést nyert abba, hogyan lehet ezeket a tárgyalásokat a játékon belül minél reálisabbá tenni. Készüljön fel arra, hogy különböző típusú ügynökökkel találkozzon a szerződéses tárgyalásain; ezért mindegyiknek megvan a maga személyisége, ezért más megközelítésre lesz szükségük.

A sorozat történetének leg intuitívabb edzési rendszerének bevezetésével új „mérkőzés-előkészítő” képzési terület áll rendelkezésre, hogy a menedzserek megadhassák csapatuknak azokat a területeket, amelyekre összpontosítaniuk kell a mérkőzés előkészítéséhez. Emellett több alapvető edzésterv is rendelkezésre áll a játékosok számára, valamint 14 különböző egyéni képességterület, amelyekre összpontosíthatja a játékosait.

A játékosokkal, a személyzettel és a testülettel folytatott interakció teljesen új szintre lépett: rengeteg új tanácsterem és hátsó szoba kérés, új játékos interakciós modul teszi lehetővé a menedzser számára, hogy magánbeszélgetéseket folytasson a játékosokkal, valamint nyilvános beszélgetéseket folytasson a játékosokkal kapcsolatban. más klubok.

Két évvel a 3D Match Engine elindítása után a játékosok számos fejlesztést fognak látni az idei kiadáshoz. Több mint 100 új animációval, valamint több játékos érzelemmel, új játékos modellekkel, új stadionokkal, pálya textúrákkal, jobb megvilágítással, fényes éjszakai mérkőzésekkel, több gólünnepségsel és rengeteg egyéb extrával, amelyek tovább javítják a meccs már a legjobb szimulációt piac.

A további újdonságok közé tartozik a megújult média modul, amely a menedzserek naprakészebbé teszik a futballvilágukban zajló eseményeket, valamint testreszabhatóbbak, mint valaha, és a legkeresettebb funkció, amelyet a Sports Interactive közösség kért az utóbbi években dinamikus bajnoki hírnév, ami még valósághűbb modellt alkot a futballvilágról.

Jellemzők

Készlet-készítő Készlet,
hasonlóan a Football Manager 2010 Tactics Creator-jához, most felvettünk egy játék-készítő-készítőt a játékba, amely sokkal intuitívabb és felhasználóbarátabb módon állíthatja be a beállított darabokat.

Sajtótájékoztató átalakítása
Nem csak egy új felhasználói felület, és nemcsak 150 + új sajtótájékoztató kérdést, hanem az összes korábbi 500 + sajtótájékoztató kérdését is teljes körűen felülvizsgálták, a lehetséges válaszokat szükség esetén módosították, ami a sajtótájékoztatók intuitívabbá tételéhez vezetett és in situ.

A mérkőzéselemzés fejlesztései
Rengeteg új lehetőség áll rendelkezésre a meccselemző táblán, offside-ekkel, szabadrúgásokkal, szögletekkel, bedobásokkal, világos vágási esélyekkel, feleannyi lehetőséggel, amelyek mind elemezhetők a rendszeren keresztül, valamint lehetőség van az összes elem megjelenítésére. a játékosok egy időben mérkőznek meg egymással, ahelyett, hogy külön-külön kellene őket nézniük.

Csapatok regisztrációja / osztagszám felosztás
Kiválasztottuk az osztagok regisztrációs és osztagszámozási képernyőit, így mostantól megadhatja a csapatszámokat azoknak a játékosoknak, akiket nem kell regisztrálni.

Newgen megújítja
Az újonnan létrehozott játékosokat, vagy újakat, ahogy nevezzük, most egy új rendszer segítségével hozzuk létre, amely a különböző stílusú játékosok sablonjait nézi meg, valamint figyelembe veszi a nemzeti tulajdonságokat annak biztosítása érdekében, hogy a játékban részt vevő játékosok típusai a saját mentett játékod élete során állandóak.

B-csapat és amatőr átalakítás
A közösségünk, különösen a spanyol és a dán felhasználók sok visszajelzése miatt, a B-csapatok és az amatőrök munkájának a valós élethez viszonyított módjával kapcsolatban megújult a munkájuk módja hogy minden eddiginél pontosabbá tegyék őket, beleértve azt a lehetőséget, hogy a saját B-csapatodat felállítsd a szezon elején megfelelő ligákban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2010.01.01.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI03893
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ