Flashing Lights - Police Fire EMS

Flashing Lights - Police Fire EMS

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 726 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Lépjen be egy nyitott világba, amely tele van mindenféle küldetéssel, amelyhez a rendőrség, a sürgősségi orvosi szolgálatok vagy a Tűzoltóság segítsége szükséges a Villogó fények - Rendőrségi tűzoltóság EMS-ben.

Munkája időről időre változik. Vegyél részt egy pillanat alatt nehéz autós üldözésben, a másikban próbáld meg diagnosztizálni az életveszélyes sérülést. Különböző kihívásokkal kell szembenéznie ebben a játékban, és mindegyikre készen kell állnia. Ezen részlegeknek, amelyekkel dolgozni fog, mindegyiknek megvan a saját járműve és felszereltsége, ezért ne aggódjon, minden, amire szüksége van, melletted lesz, amikor munkáját végzi. Villogó fények - A Police Fire EMS egyjátékos élményt, valamint online multiplayer élményt kínál, ahol Ön és barátai különböző eseményeket vállalhatnak együtt egy közös világban.

Minden munka nehéz, és saját kihívásokkal jár. A rendőrség rendelkezik a leggyorsabb gépkocsikkal és mindenféle felszereléssel, amely hasznos, ha veszélyes emberek lebontásáról van szó. A sürgősségi orvosi különlegességek azért vannak, hogy életben tartsák az embereket és bármilyen sérülést kezeljenek. A tűzoltók a lángok oltására, a lezuhant autók feldarabolására és így tovább foglalkoznak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.06.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Excalibur
Cikkszám
DIGI03851
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ