Fight'N Rage

Fight'N Rage

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 861 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Leírás
A Fight'N Rage egy vadonatúj régi iskolai oldalsó görgős játék. Az „aranykor” klasszikusainak ihlette, és a művészet stílusával, amely utánozza a 90-es évek arcade drágaköveit, ez a játék tiszteletben tartja az összes klasszikus játékot, ami e műfajt a saját időszakainak egyik legjobbjává teszi!
Részletek
Műfaj: Klasszikus 2D oldalsó görgető beat'em up / csavarozó.
Játékosok száma: Egytől háromig helyi játékos.
Elérhető nyelvek: angol és spanyol.
Jellemzők
Sok kombináció: alternatív útvonalak, jelenetek és végződések, amelyek a kiválasztott karakterek és a saját döntései alapján változhatnak!
Gyors és intenzív egy üléses játék: Arcade módban minden lehetséges útvonal kevesebb, mint egy óra alatt elkészülhet! (legalább ha elsajátította.)
Robbanóképes kombinált rendszer: A karakterek több ügyes zsonglőr-alapú kombó végrehajtására képesek, amelyek az ellenségeidet darabokra robbanthatják fel!
Egyszerűsített kezelőszervek: Csak három gomb (támadás, ugrás és speciális támadás) használatával sok mozgást kombinálhat annak érdekében, hogy csodálatos kombókat hajtson végre!
Könnyű játszani, nehéz elsajátítani: A nehézség nem a rossz irányításról vagy a tisztességtelen szabályokról szól, hanem a karakter mozdulatainak elsajátításáról és a kemény ellenségekkel való foglalkozásról!
Helyi co-op mód: Akár 3 játékos választható barátságos tűzzel (ami még nagyobb kihívást jelent!).
Egyedi megjelenítési módok: A kijelzőbeállítások tartalmaznak opcionális CRT érzékenységet, szkennelési vonalakat és különféle színstílusokat és még sok minden mást!
Rengeteg nyithatatlan: Keressen játékon belüli érméket pontszámaival és extra tartalmat szerezzen, például a karakter jelmezeit, extra nehézségi beállításokat, több játéksebességet, új játékmódot, új karaktereket ezekre a módokra és még sok minden mást!
Játssz ellenségként: Több mint 20 kinyitható karakter játszhat az extra módokban!
Edzési mód: Sok technikát és kombót lehet gyakorolni, miközben új öveket keres. Ön elég jó ahhoz, hogy megkapja a fekete övet?
Különböző fegyverek: Minden főszereplő saját maga kezeli őket.
Speedrun Timer: Egy exkluzív játékon belüli eszköz összehasonlítja a jelenlegi szakaszidőket a legjobbakkal! (Természetesen a jelenlegi idő nem számít, annak érdekében, hogy az ujjai szünetet tarthassanak ... hidd el, erre szükséged lesz.)
Teljesen átugorható vágási jelenetek: A (még ennél is intenzívebb) játékmenet biztosítása érdekében a jelenetek átugorhatók vagy gyorsan továbbadhatók.
Méltányos pontszámozási szabályok: Nincs egyszerű módszer a pontszám növelésére játék közben ... A pontszám közvetlenül kapcsolódik a képességeidhez.
VS mód: Tökéletes egy és egy csatát játszani egy másik játékos vagy a CPU ellen, vagy egyszerűen csak a CPU és a CPU csatákat nézni.
Parry rendszer: A parry rendszer lehetővé teszi az előny kihasználását a legveszélyesebb helyzetekben is!
Valódi kihívások: Az a kérdés, hogy milyen jó vagy a játékban, nem egy „exp” rendszerre vagy más RPG elemekre, amelyek jutalmazzák a türelmét. Minden karakter teljes mozgóképe már a kezdetektől elérhető, tehát nem kell aggódnia, hogy csak a saját készségeid alatt kiegyenlítse a játékot!
További őrült nehézségek: A profi játékosok számára lehetséges lehetetlen extra kihívások (amelyek nem kötelezőek az összes játék tartalmának feloldásához).
Rendkívül csiszolt játékmenet: A játszhatóság a teljes mértékben reagáló kezelőszervekre és az intuitív parancsokra összpontosít. A karakterek visszavonhatják a normál támadásokat speciális támadásokká, felszabadíthatják magukat az ellenséges megragadásoktól és több láncmozgást hajthatnak végre. Érezni fogja egy olyan karakter irányításának erejét, amely tökéletesen reagál a tetteidre!
Sztori
A távoli jövőben a Földet mutánsok pusztították el, akik átvették az irányítást egy „nagy impulzus” néven ismert világméretű katasztrófaesemény után, egy globális léptékű elektromágneses impulzussal, amely véget vetott a bolygó minden elektronikus technológiájának. Az embereket a "Főnök" vezette mutánsok rabszolgasá teszik egy olyan világban, amelyet "a dzsungel törvénye" irányít.
Nem mindent veszítünk el ... két ember és egy mutáns lázadó hajlandó harcolni az őrület megállítása érdekében. Elég erősek lesznek? Nos ... ez rajtad múlik!
Főszereplők
Gal: Egy lány, aki elmenekült az emberek kereskedőitől. A saját kick-bokszból származó harcművészetének szakértője. Noha támadásainak nincs hosszú távú, sebessége és agilitása nem egyenlő, technikája és kitartása szintén nagyon jó. Ő képes elkerülni szinte minden támadást, ez a képesség hasznos, ha több ellenféllel szembesül.

Ricardo: Minotaurusz emberi jogi aktivista és erős birkózó. Nem túl gyors, és technikája sem olyan jó, mint az elvtársai ", de nagyon hosszú lehetősége van, ereje és kitartása elképesztő. Rekord idő alatt képes ellenséget elpusztítani!

F. Norris:Egy elmenekült nindzsa, akinek a múlt rejtély. Ő az, aki elsajátította a „tiltott technika” néven ismert ninjutsu stílust. Noha Gal vagy Ricardohoz képest elég törékeny, nagyszerű kombinációja van az elérhetőség, az erő és a sebesség, valamint egy csodálatos technikával, amely (ha elsajátítja) bármilyen helyzetet átvehet.
Credits
Az összes játékot (grafika, tervezés és programozás) Sebastián García készítette, míg a teljes OST-t (több mint 40 nagy számból!) Gonzalo Varela készítette.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2017.02.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Xibalba Studios
Cikkszám
DIGI03770
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ