Fallout Classic Collection (EU)

Fallout Classic Collection (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 024 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

3 elemet tartalmaz
 : Fallout: Post Nuclear Szerepjáték, Fallout 2: Post Nuclear Szerepjáték, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Jellemzők


Fallout: Post Nuclear Role Playing Game
Most épp feltártad a klasszikus poszt-apokaliptikus szerepjátékot, amely újjáélesztette az egész CRPG műfajt. A Fallout® SPECIAL rendszer drasztikusan különböző típusú karaktereket, értelmes döntéseket és fejlesztést tesz lehetővé, amely teljes irányítást biztosít Önnek. Fedezze fel az aranykori civilizáció pusztított romjait. Beszélj, lopakodj vagy harcolj a mutánsok, a gengszterek és a robot ellenfelek mellett. Helyes döntéseket hozhat, különben újabb elesett hőssé válhat a pusztákon ...

Fallout 2: Nukleáris szerepjáték A
Fallout® 2 a kritikusok által elismert játék folytatása, amely kivette az RPG-t a börtönből a földbe. dinamikus, apokaliptikus retro-jövő.
80 hosszú év telt el azóta, hogy őseid átjárták a pusztákat. Amikor az Édenkert létrehozásának készletét keresi, hogy megmentse primitív faluját, útját bénító sugárzás, megalomán mutánsok, valamint a hazugság, a csalás és az árulás könyörtelen folyama terjeszti. Elkezd gondolkodni azon, vajon valaki valóban képes-e bármit is nyerni ebből a bátor új világból. Mastering a karaktered képességeit és jellemvonások a túléléshez, Fallout® 2 kihívás, hogy elviselni egy poszt-nukleáris világban, amelynek jövőbeli mar minden múló pillanat ...

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
taktikai csapat alapú harci jön a Fallout® Universe !
Te vagy a nyomorult megtagadó. Lehet, hogy piszokból születsz, de acéldá kovácsolunk. Meg fogsz tanulni hajlítani; ha nem te, akkor megtörsz. Ezekben a sötét időkben a Testvériség - a ti testvériségetek - minden, ami a civilizáció újból felgyújtott lángja és az üvöltő, kisugárzott pusztaság között áll.
A fegyvereid többé válnak, mint az eszközeid, barátaid lesznek. Képességeit arra használja, hogy inspirálja az alantasokat és megvédje a gyengéket ... akár tetszik nekik, akár nem. A csapattársaid kedvesebbek lesznek számodra, mint a rokonai, és a túlélők számára becsület, tisztelet és a háború zsákmánya lesz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2010.08.01
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI03586
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ