Fallout 76

Fallout 76

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 383 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Skyrim és a Fallout 4 mögött álló díjnyertes Bethesda Game Studios köszönt a Fallout 76 online többszemélyes módú szerepjátékban. Dolgozzatok együtt vagy egymás ellen a túlélésért. A nukleáris megsemmisülés árnyékában most megismerheted a legendás Fallout-univerzum eddigi legnagyobb és legdinamikusabb világát. Bónuszként megkapod a Fallout Classic Collectiont, ha április 28-ig megvásárolod.

Reclamation Day, 2102. Huszonöt évvel a bombák robbanása után te és a többi, a nemzet legjobbjaiból válogatott Vault-lakó kiléptek az atomcsapás utáni Amerikába. Játssz szólóban vagy közösen: fedezz fel, építs és győzd le a pusztaság legnagyobb veszélyeit.
Főbb jellemzők:
Előbújsz!
Hozd létre karakteredet a S.P.E.C.I.A.L. rendszerben és alakítsd utadat az új és zabolátlan pusztaság rengeteg helyszínén. Akár egyedül, akár barátokkal utazol, új és egyedi Fallout-kaland vár. 
Új amerikai álom!
Használd a mobil építő- és összeszerelő-platformot (C.A.M.P.) építésre és tárgykészítésre bárhol a világban. A C.A.M.P. menedéket, ellátmányt és biztonságot nyújt. Üzletet is felállíthatsz, hogy kereskedhess más túlélőkkel. De vigyázz, nem mindenki lesz baráti hangulatban.
Az atom ereje!
Indulj egyedül vagy túlélőtársakkal a végső fegyver, a nukleáris rakéták megszerzésére. A pusztítás létrehoz egy magas szintű zónát is ritka és értékes nyersanyagokkal. Megvéded vagy elszabadítod az atom erejét? A döntés a tiéd.
Közeleg az atomvihar!
A Nuclear Winter egy 52 fős PvP Battle Royale mód, mely Fallout 76 játékosoknak ingyenes. Az atombombák lángba borították a világot, és megkezdődik a csata a Vault 51 felvigyázójának címéért – te maradsz életben a végén, vagy felfal a tűzgyűrű? Növeld a rangod, tégy elérhetővé exkluzív jártasságokat és építs C.A.M.P.-et a vihar átvészelésére igazi Fallout-stílusban. Gyűjts fegyvereket, ellátmányt és atombombákat a többi játékos és lény ellen, szerezz egyedi külső megjelenési jutalmakat.
Mizújs, szomszéd?
A Wastelanders  egy hatalmas ingyenes frissítés a Fallout 76  játékhoz, mely alapjaiban változtatja meg a pusztaságot. Egy évvel a Vault 76 megnyitása után más emberek is visszatérnek Appalachiába. A Settlers és Raiders frakciók saját képükre formálnák a világot, és egy híresztelésekben említett kincset keresnek. Indulj új főküldetésre döntésekkel és következményekkel, találkozz a szereplők egyedi történeteivel, derítsd fel a frakciók településeit, a Cratert és a Foundationt és gyűjts erős fegyvereket, páncélokat! Döntéseid meghatározzák sorsukat.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Blood and Gore
Drug Reference
Intense Violence
Strong Language
Suggestive Themes
Use of Alcohol

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RPG, Akció
Megjelenés
2020.04.13
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI03583
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ