Fable: The Lost Chapters

Fable: The Lost Chapters

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 803 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Fable® úttörő kaland-szerepjáték Peter Molyneux-től, melyben minden tetted meghatározza képzettségeidet, megjelenésedet és hírnevedet. Alkosd meg élettörténeted születéstől halálig. Fejlődj tapasztalatlan kamaszból a világ leghatalmasabb lényévé. Válaszd az igazak útját, vagy szenteld életed a gonosznak. Az izmokat az erőfeszítések fejlesztik. Az akaraterő akkor nő, ha használod az eszed. A falánkság elhízáshoz vezet, a napfény barnítja a bőrt, a holdfény pedig csontfehérré teszi. Szerezz sebhelyeket csatákban, és ráncokat a tapasztalttá éréstől. Mindenki, akinek segítesz, minden virág, amit eltaposol, és minden teremtmény, amit levágsz, örökre változtat ezen a világon. Mesélj, te kivé leszel?
Fő jellemzők:
Alkoss hőst tetteidre alapulva: öregedj és fejlődj hőssé vagy gonosztevővé az általad választott tettekkel, és az úttal, melyen jársz; legyen az jó, gonosz, vagy a kettő között. Kövesd a kard útját, és nézd, hogyan nőnek izmaid. Használd a sötét tanokat, és lásd, hogyan szikrázik az erő az ujjaid között. Lopakodj árnyak között, és lásd bőröd halványulását.
Bocsátkozz intenzív, valós idejű harcba: gyűjts harci sebhelyeket, ahogy ravasz ellenfelekkel és halálos lényekkel bocsátkozol párharcba. Sajátítsd el egy sor halálos fegyver kezelését, a kardforgatás művészetét tanulva. Vadássz prédádra lopva, félrevezetéssel. Szőj halált az elemekből, munkára fogva az ősi, sötét művészetet.
Építsd fel élő legendád: tetteiddel építs hírnevet szerte a vidéken. Toborozz szövetségeseket és követőket. Szerezz dicsőséget, vagy válj hírhedtté. Szerezz barátokat és ellenségeket. Játssz olyan élő világban, ahol az emberek, helyszínek és események mind reagálnak rád. Hős vagy mészáros? Te kivé leszel?
Fedezz fel és formálj egy élő, fejlődő világot: légy bajnoka vagy manipulálója egy folyamatosan változó, rivális és együttműködő hősökkel, dinamikus időjárással és alakítható környezettel rendelkező világnak. Találkozz különféle falvak és városok nyüzsgő kultúráival, lényeivel és polgáraival.
Fejleszd karaktered különleges képzettségek és extrák garmadájával: sajátíts el új képességeket és szerezz új holmikat fejlődés közben.
Sosem játszod kétszer ugyanazt a játékot: miután befejezted kalandod, menj vissza, és próbáld ki újra az élményt, váratlan fordulatokkal, új képzettségekkel, erőkkel, befolyással, szövetségesekkel és ellenségekkel kovácsolva új karaktert, és így új mesét.
Kibővített tartalom és rengeteg új döntés: fedezz fel további régiókat, történetszálakat és mellékküldetéseket, valamint új opcionális küldetéseket. Új elsajátítható varázslatok, új páncél és felszerelés, és még új szörnyek is, melyek ellen használhatod őket!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2005.09.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Microsoft
Cikkszám
DIGI03501
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ