Final Fantasy XIII & XIII-2 BUNDLE

Final Fantasy XIII & XIII-2 BUNDLE

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8 458 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Windows PC-re továbbfejlesztett FINAL FANTASY XIII-2 azzal a céllal jött létre, hogy elődje minőségét minden szempontból felülmúlja, új játékrendszerekkel, csúcstechnológiájú képekkel és hangokkal. Ebben a játékban a játékosnak lehetősége van számos lehetőség és út közül választani; ahol választásaik nemcsak a közvetlen környezetet érintik, de még az időt és a teret is alakítják!
Már nem arról van szó, hogy szembenézzen a sorssal. Hozzon létre egy új jövőt, és változtassa meg a világot!


 • Most továbbfejlesztve a Windows PC-hez.
  Tartalmaz egy sor letölthető tartalmat az eredeti konzolról, emellett választhat angol vagy japán hangátvitelt, 60 képkocka / másodperces grafikát és testreszabható megjelenítési felbontást (720p, 1080p és még sok más).

 • Nagyobb, interaktívabb környezetek A
  többféle felfedezési lehetőséggel és sok titkkal rendelkező helyek lehetőséget kínálnak a játékosoknak arra, hogy alakítsák ki a kalandot.

 • Időutazás - a felfedezés új dimenziója
  A helyzet, a táj, a növényvilág, az fauna és az időjárási viszonyok változnak, attól függően, hogy mikor látogat el helyeket. Az idő szálainak kibontása elengedhetetlen a teljes történet szemtanújaként!

 • Továbbfejlesztett csatarendszer
  Új elemek, például vizuálisan dinamikus mozifilmek és egy innovatív harci óra, amely vagy megjutalmazza, vagy megbünteti a játékosokat, további változatosságot és választási lehetőséget kínál a játékos számára.

 • A szörnyek mestere
  A játék világában élő, több mint 150 különböző szörny széles választéka toborozható a játékos parti és harci stratégiájába, mindegyik lény egyedi és pusztító különleges képességekkel bír!
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag
Műfaj
RPG
Megjelenés
2014.12.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI03795
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ